МЛАДЕЖИ ПРАЗНУВАТ НА 12 АВГУСТ - МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА МЛАДЕЖТА ПРЕД ФЛОРА БУРГАС

 09 август  286

МЛАДЕЖИ ПРАЗНУВАТ НА 12 АВГУСТ - МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА МЛАДЕЖТА ПРЕД ФЛОРА БУРГАС

Цветно настроение за всички – zumba фест, jumping fit, фитнес тренировка, cross Fit, ръгби и бразилско джиу джицу

 Национално Сдружение „МЛАДЕЖКИ ГЛАС” организира за 8-ма поредна година инициативата под надслов „Следвай ритъма 2020 – Let’s dance Burgas“, с подкрепата на Министерство на младежта и спорта и Община Бургас. На 12 август /сряда/ от 18:00 часа пред Експозиционен център Флора - Бургас. Входът е свободен. Специално за парти настроението ще се погрижи DJ Double D.

Младежите споделят „Елате да отбележим заедно Международния ден на младежта – 12 август. Всеки гражданин и гост на Бургас е добре дошъл да се забавляваме”.

Събитието „Следвай ритъма” е със специалното участие на треньорите от Спортен центьр “София” – Бургас: София Мазуренко – jumping fit  и сертифициран треньор, диетолог и треньор Елица Савова.

В мероприятието ще се включат треньорите от: Граплинг файт тим Бургас- БЖЖ, Xplosive Gym – Burgas, Titan Gym – Burgas, Zumba  Burgas и  Ръгби Клуб "Моряците" гр. Бургас.

Мероприятието се осъществява по проект „Спри агресията, кажи ДА на доброто"  по Национална програма за изпълнение на младежките дейности по чл.10а от Закона за хазарта за 2020 г., Направление 2, на Министерство на младежта и спорта. Събитие в социалната мрежа ТУК.

На 17 декември 1999 г. с резолюция 54/120, Общото събрание на ООН приема направените препоръки на Световната Конференция на министрите, отговорни за младежта, състояла се в Лисабон на 8 -12 август 1998 г., 12 август да бъде обявен за Международен ден на младежта. В България за първи път 12 август се отбелязва официално през 2007-ма година.

ДЕЙСТВАЙ – ВЪЗДЕЙСТВАЙ

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ПРЕЗ КОЯ ГОДИНА СЪВЕТЪТ НА ЕВРОПА С ПОДКРЕПАТА НА ЕС ОБЯВЯВА 26 СЕПТЕМВРИ ЗА ЕВРОПЕЙСКИ ДЕН НА ЕЗИЦИТЕ С ЦЕЛ НАСЪРЧАВАНЕ НА ИЗУЧАВАНЕТО НА ЧУЖДИ ЕЗИЦИ В ЕВРОПА?

Видео

Вижте още
Back To Top