НОМИНАЦИИ ЗА ДОБРОВОЛЕЦ НА МЕСЕЦА НА ФОНДАЦИЯ „АСТИКА“

 13 юли  393

НОМИНАЦИИ ЗА ДОБРОВОЛЕЦ НА МЕСЕЦА НА ФОНДАЦИЯ „АСТИКА“

Номинациите за доброволец на месеца се осъществяват по проектът „ЗаЕдно добро“ на младежка група към фондация „Астика“ по програма Европейски корпус за солидарност.

Всеки доброволец, победител в месечната класация, получава възможността да участва директно за номинации в Националния конкурс „Доброволец на годината“ 2020.

Националният конкурс „Доброволец на годината“ има за цел да отдаде заслужено признание на участниците в доброволчески дейности, допринесли за подобряване на благосъстоянието, толерантността и солидарността в обществото.

Правила за номиниране:

Номинациите трябва да бъдат подкрепени с ясни и убедителни доказателства за реален принос на номирания в съответната тематична област на доброволческа дейност. Като доказателства могат да бъдат посочени: снимки, линкове към интернет страници и социалните медии, публикации в електронни и печатни издания, препоръки и атестации на организации или институции.

Номинациите се изпращат ежемесечно до края на текущия месец.

Официален организатор на национален конкурс „Доброволец на годината“ е фондация „Астика“. „Доброволец на годината“ е защитена марка, регистрирана в Патентното ведомство на Република България. Изключителните права на марката са интелектуална собственост на фондация „Астика“.

Конкурсът се провежда ежегодно.

Пълната информацията за конкурса се публикува на интернет страницат ТУК

Линк към формуляра за номинации за доброволец на месеца ТУК

ДЕЙСТВАЙ – ВЪЗДЕЙСТВАЙ

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ПРЕЗ КОЯ ГОДИНА 17 МАЙ Е ОБЯВЕН ЗА ДЕН НА БЪЛГАРСКИЯ СПОРТ И ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА РАБОТЕЩИТЕ В СФЕРАТА НА СПОРТА - ПРИЗНАНИЕ ЗА ОГРОМНИТЕ УСИЛИЯ НА СТОТИЦИ БЪЛГАРСКИ СПОРТИСТИ, ТРЕНЬОРИ И ДЕЯТЕЛИ В ОБЛАСТТА НА СПОРТА, ПРОСЛАВЯЛИ ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ?

Видео

Вижте още
Back To Top