ПОКАНА ЗА НАУЧЕН ЛАГЕР SCIENCE CAMP ЗА МЛАДЕЖИ МЕЖДУ 14 И 17 ГОДИНИ

 15 юли  409

ПОКАНА ЗА НАУЧЕН ЛАГЕР SCIENCE CAMP ЗА МЛАДЕЖИ МЕЖДУ 14 И 17 ГОДИНИ

Екипът на Център за творческо обучение, в партньорство с Неда Травел ЕООД и “Работилница за наука и творчество”, кани младежи между 14 и 17 години на научен лагер Science Camp, който ще се проведе в периода 2 - 8 август 2020 г. в курортното селище Кранево.  
Science Camp 2020 е шестдневна програма, включваща занятия по инженерни и медицински науки, химия, биология, роботика и програмиране. Специално място в програмата ще имат решенията на LEGO? Education и работа с Google приложения за виртуална и добавена реалност. Програмата съответства на най-високите образователни научни стандарти и предлага среща с млади учени в актуални области, които ще демонстрират практическото приложение на съвременната наука. В Science Camp младежите от различни краища на страната ще имат възможност да работят заедно по научни казуси и да предлагат своите решения, развивайки уменията си за работа в екип и създавайки дълготрайни приятелства. Тази година програмата ще включва и динамичен workshop по презентиране и комуникация на науката, воден от български финалисти от конкурса Лаборатория за слава FameLab. 
Програмата се организира от Център за творческо обучение съвместно с Неда Травел и тяхната „Работилница за наука и творчество“ и с участието на лектори – млади български учени. 
Може да се регистрирате за участие в Science Camp чрез формуляра за записване ТУК 
Крайният срок за записване е 15 юли 2020 г. 
Таксата за участие е в размер на 380 лв и включва: 
•Настаняване - 6 нощувки с включени закуска, обяд и вечеря;  
• Шестдневна динамична образователна програма с включени всички материали за обучение; 
•Безплатен достъп до басейна и спортните площадки и зали на хотела; 
•Персонална застраховка. 
В програмата могат да участват групи и индивидуални участници. Работният език е български, като част от материалите и занятията, ще бъдат на английски с цел упражняване на езиковите умения.  
Повече информация за Science Camp 2020 може да получите като се свържете с нас на office@nedatravel.com  или 0887 620 208.

ДЕЙСТВАЙ – ВЪЗДЕЙСТВАЙ

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ПРЕЗ КОЯ ГОДИНА СЪВЕТЪТ НА ЕВРОПА С ПОДКРЕПАТА НА ЕС ОБЯВЯВА 26 СЕПТЕМВРИ ЗА ЕВРОПЕЙСКИ ДЕН НА ЕЗИЦИТЕ С ЦЕЛ НАСЪРЧАВАНЕ НА ИЗУЧАВАНЕТО НА ЧУЖДИ ЕЗИЦИ В ЕВРОПА?

Видео

Вижте още
Back To Top