„КОНФЕРЕНЦИЯ НА БЪДЕЩЕТО”, ОРГАНИЗИРАНА ОТ ФОНДАЦИЯ „АСТИКА

 22 юни  307

„КОНФЕРЕНЦИЯ НА БЪДЕЩЕТО”, ОРГАНИЗИРАНА ОТ ФОНДАЦИЯ „АСТИКА

На 22 юни 2020 г., от 11:00 часа в HashtagStudio,  в Бургас  ще се проведе „Конференция на бъдещето”, организирана от фондация „Астика”.

Целта на събитието е  да се промотират  доброволческите дейности на младежите, взели участие в стратегическите дейности на програма „Еразъм+”, по проект „Spirit of Acticus” на младежката организация.

През периода 2017 – 2020 г., 15 младежи от Испания, Италия, Германия и Турция взеха активно участие в подкрепа на младите хора и местната общност, по темите изкуство и култура, и опазване на околната среда, подготовка и реализация на ежгодния фестивал за младежко улично изкуство „Carrousel”, национален конкурс „Доброволец на годината”,  инициативи и кампании в подкрепа на местната бургаска общественост .

По време на конференцията ще  бъде представени: фотоизложба от най- запомнящите се моменти на доброволците и техните дейности,   фоторазкази и презентации на доброволците, насърчаващи участието на младите хора за включване в дейности на Европейски корпус за солидарност, ще бъде реализирана оценка на резултатите и планирани бъдещи дейности по метода на фокус-група.

По време на конференцията ще бъдат представени фестивалните програми на фондация „Астика” за юни и август 2020 г.:  „Carrousel” - Бургас  и „На мегдана” – с. Кестен (Родопи).

За повече информация: astika2003@abv.bg, тел. 087 8757072, Любомир Вълков, координатор на събитието. 

 

ДЕЙСТВАЙ – ВЪЗДЕЙСТВАЙ

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ПРЕЗ КОЯ ГОДИНА 17 МАЙ Е ОБЯВЕН ЗА ДЕН НА БЪЛГАРСКИЯ СПОРТ И ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА РАБОТЕЩИТЕ В СФЕРАТА НА СПОРТА - ПРИЗНАНИЕ ЗА ОГРОМНИТЕ УСИЛИЯ НА СТОТИЦИ БЪЛГАРСКИ СПОРТИСТИ, ТРЕНЬОРИ И ДЕЯТЕЛИ В ОБЛАСТТА НА СПОРТА, ПРОСЛАВЯЛИ ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ?

Видео

Вижте още
Back To Top