ЕВРОПЕЙСКИЯТ ПАКТ ЗА КЛИМАТА ИМА НУЖДА ОТ ВАС! СПОДЕЛЕТЕ ИДЕИТЕ СИ ДО 17 ЮНИ

 15 юни  418

ЕВРОПЕЙСКИЯТ ПАКТ ЗА КЛИМАТА ИМА НУЖДА ОТ ВАС! СПОДЕЛЕТЕ ИДЕИТЕ СИ ДО 17 ЮНИ

Всички ние трябва да играем роля в прехода към климат-неутрално общество. Ето защо Европейската комисия ви кани да участвате във формирането на Европейския пакт за климата. Споделете с нас своите вдъхновяващи идеи за по-зелено бъдеще до 17 юни!

Нека заедно да създадем Европейския пакт за климата! Тази нова инициатива за целия ЕС, която ще бъде стартирана от Европейската комисия като част от Европейската Зелена сделка, има за цел да включи всички и да въведе нова вълна от действия за неутрално върху климата общество. 

Бихме искали да чуем вашите идеи! Каква информация ви е необходима и какво ви вдъхновява да действате за планетата? Как можете да внесете промени в ежедневието си и в общността си? Какви действия и принципи сте готови да предприемете и може би дори да убедите другите да се присъединят? Какво би трябвало, за да изведете проектите си на следващо ниво? 

В онлайн обществена консултация относно Пакта за климата е възможност да споделите идеите си за повишаване на осведомеността относно изменението на климата, в подкрепа индивидуалните и колективни действия, обмен на опит и работят заедно. Входът ще бъде използван за оформяне на Пакта преди неговото стартиране през 2020 г.

Консултацията е отворена за всички, лица и организации и е достъпна на всички езици на ЕС до 17 юни 2020 г.

Повече информация за Европейския пакт за климата можете да намерите тук  и достъп до откритата обществена консултация ТУК.

Събития

Back To Top