НОМИНАЦИИ ПО ПРОГРАМА „НАЙ-ИЗЯВЕНИТЕ МЛАДИ ЛИЧНОСТИ НА БЪЛГАРИЯ" НА JCI BULGARIA

 30 април  602

НОМИНАЦИИ ПО ПРОГРАМА „НАЙ-ИЗЯВЕНИТЕ МЛАДИ ЛИЧНОСТИ НА БЪЛГАРИЯ" НА JCI BULGARIA

За шеста поредна година Junior Chamber International – България (JCI България) търси десетте най-изявени млади личности на България!

„Най-изявените млади личности на България” (The Outstanding Young People of Bulgaria, TOYP Bulgaria) е програма, която цели да даде гласност и видимост на постиженията на млади българи на възраст между 18 и 40 години, които са реализирали изключителни постижения или изпъкват в избрани 10 области на обществения живот. В България програмата се организира от JCI България – неправителствена организация, част от международното движение Junior Chamber International.

До 30.04.2020, 23:59 всеки може да номинира – както себе си, така и свой познат или приятел, или дори непознат, на чиито постижения и успехи се възхищава и вярва, че заслужават признание и по-голяма гласност. Номинираните трябва да са мъже и жени на възраст между 18 и 40 г., които притежават българско гражданство и имат доказани постижения в една от десетте категории:

  • Бизнес, икономика и/или предприемачество;
  • Академично лидерство и/или постижение;
  • Политически, правни и/или държавни въпроси;
  • Морално лидерство и/или защита на околната среда;
  • Хуманитарно и/или доброволческо лидерство;
  • Принос към децата, световния мир и/или човешките права;
  • Наука и/или технологично развитие;
  • Личностно развитие и/или постижение;
  • Иновация в медицината;
  • Културно постижение.

Формулярът за нoминиране е достъпен на сайта на програмата ТУК.

Отличените за България в десетте различни категории автоматично получават правото да се състезават за признание на международно ниво – в програмата JCI Ten Outstanding Young Persons of the World (JCI TOYP). Финалът на програмата се провежда по време на Световния конгрес на JCI, който през 2020 г. ще се проведе в Йокохама, Япония.

Обединяващата тема между всички отличени, на национално или международно ниво, е службата им в полза на човечеството и приносът им към създаването на положителна промяна в обществото.

 Повече подробности за програмата, категориите, изискванията за номинация и критериите за оценка можете да се намерите на официалния сайт на програмата   и във Facebook.

Информация от ТУК

ДЕЙСТВАЙ – ВЪЗДЕЙСТВАЙ

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ПРЕЗ КОЯ ГОДИНА СЪВЕТЪТ НА ЕВРОПА С ПОДКРЕПАТА НА ЕС ОБЯВЯВА 26 СЕПТЕМВРИ ЗА ЕВРОПЕЙСКИ ДЕН НА ЕЗИЦИТЕ С ЦЕЛ НАСЪРЧАВАНЕ НА ИЗУЧАВАНЕТО НА ЧУЖДИ ЕЗИЦИ В ЕВРОПА?

Видео

Вижте още
Back To Top