УЕБИНАР - МЛАДЕЖКА РАБОТА: МЛАДЕЖКИ ПРОСТРАНСТВА И МЛАДЕЖКО ВКЛЮЧВАНЕ

 16 април  493

УЕБИНАР - МЛАДЕЖКА РАБОТА: МЛАДЕЖКИ ПРОСТРАНСТВА И МЛАДЕЖКО ВКЛЮЧВАНЕ

Във втория уебинар, част от кампанията #ВремеЗаТеб, ще си поговорим за младежката работа и младежките пространства в променящата се среда.

 Ще се срещнем с млади обучители, младежки работници и свободни духове. Това, което ги обединява е шапката на Национален младежки форум.

Цветелина Раденкова е обучител и координатор на Звено от обучители към Национален младежки форум, експерт в сферата на неформалното образование и младежката работа.

Валентин Кехайов е регионален координатор на Национален младежки форум, както и представител на Young Improvers for Youth Development – YIYD, които са организация-член на НМФ от региона на Смолян и са добър пример за това как младите хора могат да повлияят на средата си когато работят целенасочено на местно ниво.

 В Уебинара ще бъдат засегнати темите за младежките пространства:

  • Какво се случва с тях в момента?
  • Как се движи едно младежко пространство по време на социална изолация, след като функцията на младежките пространства е да събира младите хора на едно място?
  • Как можем да използваме дигитални инструменти, за да включваме младите хора в различни по вид дейности? По време на разговора ще изследваме тези две основни страни на младежката работа, които са актуални към момента за развитието на дигиталната младежка работа.

Излъчването ще бъде на живо в страницата на Национален младежки форум на 16 април (четвъртък) от 17:30ч.

 Осигурен е жестов превод от страна Младежка организация към СГБ

 Ние знаем, че младите хора имат нужда от възможности за развитие и от забавление. Знаем също, че изглежда сякаш в настоящата обстановка тези възможности са ограничени, затова ние приемаме предизвикателството да ги потърсим и създадем другаде за теб – защото ги има! 

Информация от ТУК

Събития

Back To Top