КОНКУРС  ЗА СТУДЕНТИ ПО ЖУРНАЛИСТИКА НА ТЕМА „ВОЛЯТА ДА ПРОМЕНИШ”

 20 април  594

КОНКУРС ЗА СТУДЕНТИ ПО ЖУРНАЛИСТИКА НА ТЕМА „ВОЛЯТА ДА ПРОМЕНИШ”

Фондация Димитър Цонев обяви темата и условията на конкурса си за студенти по журналистика. В конкурса могат да участват всички студенти по журналистика, които са на максимум 24 години. Позволено е участниците да се явяват под формата на отбор. От тази година е позволено да участват и студенти - магистри (не само бакалавър), при условие, че не са на повече от 24 години.

Срок за изпращане на видеото: до 20.04.2020 г.

Обявяването на победителя и връчването на наградата ще се извърши на церемония през месец май. Точната дата ще бъде обявена допълнително.

Заявете участие в конкурса чрез изпращане на имейл на konkurs@dimitartsonev.com.

В имейла включете три имена на кандидата (или кандидатите, ако сте отбор); в кой университет учите журналистика; кой курс сте; телефон и имейл за връзка.

Когато видеото е готово: качете го в сайт за видео споделяне, като YouTube или Vbox7, и изпратете линка на имейл: konkurs@dimitartsonev.com

В началото на месец май 2020 г. управителният съвет на фондацията ще прегледа всички кандидатури и ще избере победителите. Победителите ще бъдат обявени на събитие през месец май. Тогава ще бъдат връчени и наградите.

За повече информация ТУК

Събития

Back To Top