ПЪРВА СРЕЩА ПО ПРОЕКТ AQUA PRIMORJE СЕ ПРОВЕДЕ В САМОБОР, ХЪРВАТСКА

 21 февруари  427

ПЪРВА СРЕЩА ПО ПРОЕКТ AQUA PRIMORJE СЕ ПРОВЕДЕ В САМОБОР, ХЪРВАТСКА

Първа среща по проект “AQUA PRIMORJE” се проведе в периода 19 – 21.02.2020 г., в град Самобор, Хърватска. В проекта участват партньорски организации от 3 държави, като от българска страна партньор е „Асоциация за развитие на българският спорт“. В срещата взеха участие Калинка Гударовска и Ивайло Здравков, членове на УС на Асоциацията. Проектът стартира на 1 януари 2020 г., и ще продължи 18 месеца с фокус върху неформалното обучение на треньори по синхронно плуване, като целта е те да бъдат запознати с нови методи на тренировка, здравословно хранене, подход и хореография при работата си с младежи с акцент върху минимализиране риска от травми и по-успешна и продължителна спортна кариера на състезателите по синхронно плуване.

За треньорите по синхронно плуване от партньорските държави съществуват ограничени възможности за неформално образование за подобряване на техните знания и подобни проекти са един от начините за развитие, надграждане и подобряване на знанията им чрез обмен на опит и примери за добри практики. Целта на този проект е подкрепа за учители, треньори и обучаващи се, но също така да насърчи съответните отговорни лица в страните партньори по проекта да реформират и модернизират формалното и неформално образование и да разработят политики в областта на тренировките и обучението по синхронно плуване.

Проектът е съфинансиран от програма „Еразъм +“ на Европейския съюз.

 

ДЕЙСТВАЙ – ВЪЗДЕЙСТВАЙ

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ВЪВ ВРЪЗКА С 5 ДЕКЕМВРИ - МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА ДОБРОВОЛЕЦА, КОЙТО СЕ ЧЕСТВА ЗА ПЪРВИ ПЪТ ПРЕЗ 1985 Г. ПО ИНИЦИАТИВА НА ООН, ВИ ПИТАМЕ: ЗАЩО БИХТЕ СТАНАЛИ ДОБРОВОЛЕЦ?

Видео

Вижте още
Back To Top