ЕП ОРГАНИЗИРА ВТОРОТО СЪБИТИЕ ЗА МЛАДЕЖКАТА МРЕЖА ПРЕЗ МАРТ В ЕП В БРЮКСЕЛ

 02 февруари  701

ЕП ОРГАНИЗИРА ВТОРОТО СЪБИТИЕ ЗА МЛАДЕЖКАТА МРЕЖА ПРЕЗ МАРТ В ЕП В БРЮКСЕЛ

Как Европейският парламент може да взаимодейства по-добре с младежките организации? Как можем да общуваме по-добре с младите хора? Как ЕП може по-добре да ви подкрепя и работата на вашата организация? Можем ли да създадем заедно европейско публично пространство, общност, в която всички се обменяме и подкрепяме? 
Второто издание на Младежкото мероприятие се организира на 16-17 март 2020 г. от Младежкия информационен отдел на Европейския парламент, в изцяло формат на участие. 
По време на първото издание младежките организации работиха заедно по идеи за действия и дейности, които ЕП може да предприеме за младите хора. По време на второто издание бихме искали да работим заедно за по-нататъшното разработване на някои от тези идеи и превръщането им в пълноценни проектни предложения.
Всички проектни предложения ще бъдат събрани в доклад за събитието, а най-конкретните и реалистични проектни идеи, произтичащи от събитието, могат да бъдат реализирани от Младежкия информационен център. 
Къде се провежда събитието? Европейски парламент, Брюксел, Белгия 
Кога? 16-17 март 2020  
г. Програмата на събитието в момента се подготвя и ще бъде финализирана през февруари. Проектът е следният: 
- 16 март - пристигания сутрин. Следобед - посещение на парламента Хемикъл и презентация за това как работи Парламентът. Мрежово питие вечер  
- 17 март - работни групи от 09.00 до 18.00. 
- 18 март - отпътуване 
Как да кандидатствам?Трябва да попълните формуляра за кандидатстване до 2 февруари 2020 г., 23:00 ч. CET. ТУК
Ако имате въпроси, моля пишете на Youth@europarl.europa.eu  
Кой може да участва? 
След настоящата покана за кандидатстване Парламентът ще избере 40 млади хора, представляващи младежки организации от всички държави-членки на ЕС, които да участват. 
Езикът на събитието е английски. 
Вашето настаняване и пътуване ще бъдат организирани и покрити от организаторите. 

Информация от ТУК 

Събития

Back To Top