МЕЖДУНАРОДЕН МЛАДЕЖКИ ФОРУМ  "ДИГИТАЛНИТЕ КОМПЕТЕНЦИИ КЛЮЧ ЗА МЛАДЕЖКА ЗАЕТОСТ" ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО

 23 ноември  403

МЕЖДУНАРОДЕН МЛАДЕЖКИ ФОРУМ "ДИГИТАЛНИТЕ КОМПЕТЕНЦИИ КЛЮЧ ЗА МЛАДЕЖКА ЗАЕТОСТ" ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО

Сдружение „Младежи за развитие на Лясковец” и Младежки дом - Велико Търново, Ви канят да участвате в Международен младежки форум  "Дигиталните компетенции ключ за младежка заетост".

Събитието ще се проведе на 05 декември 2019 г. в Зала 30 на Младежки дом -  Велико Търново от 10:30 до 12:30 ч. и в него ще вземат участие представители на институции и младежки организации от България, както и младежи и младежки работници от ASSOCIAÇÃO NOVO MUNDO AZUL,  Португалия   ASOCIATIA EDULIFELONG,  Румъния;   ASSOCIAZIONE DI PROMOZIONE SOCIALE JOINT, Италия; Centrum Inicjatyw Europejskich SUBCARPATHIA,  Полша, EUPHORIA, Гърция и MITTETULUNDUSUHING EURO KALLISKIVID,  Естония.

Основни акценти на Международната кръгла маса ще бъдат:
-   Младите хора и дигиталните умения;
-   Дигиталните умения - задължително условие за пазара на труда в ЕС;
-    Обсъждане на  Digital Education Action Plan.

За въпроси и повече информация: mladeji_lqskovec@abv.bg

Дейността е част от проект 2019-1-BG01-KA105-062092 "Дигиталните компетенции ключ за младежка заетост", финансиран по програма Еразъм +. 

ДЕЙСТВАЙ – ВЪЗДЕЙСТВАЙ

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ПРЕЗ КОЯ ГОДИНА 17 МАЙ Е ОБЯВЕН ЗА ДЕН НА БЪЛГАРСКИЯ СПОРТ И ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА РАБОТЕЩИТЕ В СФЕРАТА НА СПОРТА - ПРИЗНАНИЕ ЗА ОГРОМНИТЕ УСИЛИЯ НА СТОТИЦИ БЪЛГАРСКИ СПОРТИСТИ, ТРЕНЬОРИ И ДЕЯТЕЛИ В ОБЛАСТТА НА СПОРТА, ПРОСЛАВЯЛИ ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ?

Видео

Вижте още
Back To Top