ДОКУМЕНТАЛНИЯ ФИЛМ „#АГРЕСИЯ” МОЖЕ ДА ВИДИТЕ  В YOUTUBE BG

 21 ноември  862

ДОКУМЕНТАЛНИЯ ФИЛМ „#АГРЕСИЯ” МОЖЕ ДА ВИДИТЕ В YOUTUBE BG

През месец септември  в Музей на спорта, ст. „Васил Левски“,  се състоя премиерата на документалния филм „#Агресия”, който се реализира от асоциация „Докосни дъгата“, ММС и БНТ по проекта „Младите хора - Бъдещето на България - заедно срещу агресията”, финансиран по Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл. 10а от Закона за хазарта за 2019 г. на Министерството на младежта и спорта.

Част от документалната лента, представяща различните форми на агресия, са боксовите национали Даниел Асенов и Станимира Петрова, баскетболистът Асен Великов, младежки футболни национали, както и други популярни българи, младежи, учители, треньори, психолози, представители на институции, имащи отношение към превенцията и справянето с проявите на агресия във всичките ? форми.

Информационната кампания има за цел да покаже на обществото и отговорните институции рисковете, които дебнат от ниската информираност и непознаване на основни начини за справяне в конфликтни ситуации и при зависимости. Темата, свързана с насилието сред младежите, заема челто място в нашето ежедневие. За съжаление агресията се проявява често, дори и сред малолетните (под 14 години), вкл. в училищата, което е показател за липсата на толерантност и човечност в общуването между младото поколение.

Филмът „#Агресия” иска да покаже, че агресията унищожава свободата, както и да напомни за ролята на семеи?ството, училището и спорта като възпитателен фактор във формирането на личността и подготовката за живот в обществото на всеки един млад човек.

Целият филм може да се гледа ТУК

 

ДЕЙСТВАЙ – ВЪЗДЕЙСТВАЙ

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ПРЕЗ КОЯ ГОДИНА 17 МАЙ Е ОБЯВЕН ЗА ДЕН НА БЪЛГАРСКИЯ СПОРТ И ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА РАБОТЕЩИТЕ В СФЕРАТА НА СПОРТА - ПРИЗНАНИЕ ЗА ОГРОМНИТЕ УСИЛИЯ НА СТОТИЦИ БЪЛГАРСКИ СПОРТИСТИ, ТРЕНЬОРИ И ДЕЯТЕЛИ В ОБЛАСТТА НА СПОРТА, ПРОСЛАВЯЛИ ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ?

Видео

Вижте още
Back To Top