КОНКУРС ЗА СТИХОТВОРЕНИЯ  „МОЯТ ЕВРОПЕЙСКИ КОРПУС ЗА СОЛИДАРНОСТ И КАКВО ОЗНАЧАВА СОЛИДАРНОСТ ЗА МЕН“

 30 ноември  865

КОНКУРС ЗА СТИХОТВОРЕНИЯ „МОЯТ ЕВРОПЕЙСКИ КОРПУС ЗА СОЛИДАРНОСТ И КАКВО ОЗНАЧАВА СОЛИДАРНОСТ ЗА МЕН“

Участвайте в конкурса за стихотворения на Европейския корпус за солидарност и имайте шанс да спечелите комплект за промоция на Европейски корпус за солидарност и други награди.

След седем кръга конкурси, сега се интересуваме от стихотворение от Вас. Моля, споделете с нас отговорите си на следните въпроси:

Как изпитахте Европейския корпус за солидарност? Какво означава солидарността за Вас?

Как можете да споделите стихотворението си?

  1. Регистрирани сте в портала на Европейския корпус за солидарност в Европейския младежки портал. 
  2. Влезте с Вашите пълномощия.
  3. Изберете езика, на който ще напишете стихотворението си. Разрешено е да изпратите стихотворението си на 24-те езика на Европейския съюз (български, хърватски, чешки, датски, холандски, английски, естонски, финландски, френски, немски, гръцки, унгарски, ирландски, италиански, латвийски, литовски, малтийски, Полски, португалски, румънски, словашки, словенски, испански и шведски).
  4. Опишете Вашия опит с Европейския корпус за солидарност и вашето определение за „солидарност“ на минимум 150 знака в съответното поле. След стихотворението си, не забравяйте да споменете мястото, страната и времето на дейността си на Европейския солидарски корпус.
  5. Моля, обърнете внимание, че търсим стихове, отразяващи идеалите, ценностите и истинския дух на Европейския солидарски корпус. Внимание, Вашето преживяване в Европейския корпус за солидарност трябваше да се проведе след старта на програмата ни от 7 декември 2016 г.
  6. Изпращайки стихотворението си, Вие давате съгласието на Европейската комисия да публикува стихотворението.

Конкурсът е отворен за млади хора между 18 и 31 години, регистрирани в портала на Европейския корпус за солидарност, които вече са преживели доброволческа дейност.

До десет победители в конкурса за стихотворения ще получат промоционален комплект за европейски корпус за солидарност и ваучер на стойност 100 евро. Освен това най-доброто стихотворение от конкурса за стихотворения ще бъде частично избрано чрез онлайн гласуване от десетте победители. Лицето, което представи най-доброто стихотворение, ще получи билет Interrail за пътуване до седем дестинации за максимум един месец или ваучер със същата стойност.

Покажете ни какво сте проучили и преживяли по време на Вашата дейност на Европейския корпус за солидарност и бихте могли да бъдете един от щастливите победители!

Прочетете Общите условия

Срок:  30 ноември 2019 г.

За повече информация ТУК

Събития

Back To Top