НАЦИОНАЛНО ПРЕДСТАВИТЕЛНАТА МЛАДЕЖКА ОРГАНИЗАЦИЯ „МЛАДЕЖКИ ГЛАС“ НАВЪРШИ 12 ГОДИНИ

 11 ноември  370

НАЦИОНАЛНО ПРЕДСТАВИТЕЛНАТА МЛАДЕЖКА ОРГАНИЗАЦИЯ „МЛАДЕЖКИ ГЛАС“ НАВЪРШИ 12 ГОДИНИ

Национално Сдружение „Младежки Глас” отпразнува 12 години изпълнени с много успехи и хуманни каузи. В бижуто на Бургас Клуб "Cargo" централата на сдружението организира поредния младежки празник.  За настроението на гостите се погрижи  DJ Pokera, специално поканен да отпразнува рождения ден на сдружението.

 „Честит празник на всички членове и приятели на Национално Сдружение "Младежки Глас" в цяла България. Днес отбелязваме 12 години от създаването на най-мащабната неправителствена организация на младите хора в страната ни, която подкрепя потенциала на новото поколение и промени живота на хиляди, давайки смисъл и посока по пътя на развитието на всеки един млад човек и неговата увереност в собствените му качества. Винаги сме казвали, че силата е в младите и те са не само бъдещето, но и настоящето. Благодаря на Екипа ни в цялата страна, които стои в основата на хилядите ни мероприятия, семинари, обучения и инициативи, които развиват потенциала на младите и ги подкрепят, изграждайки силното ново поколение в България. Когато преди 12 години група млади хора повярваха в себе си, поставяйки основите на Организацията ни, го направиха за да може обществото да повярва в потенциала на всеки един млад човек в страната ни, гордея се с всички, които се присъединиха към каузата ни и повярваха в нея” каза Тодор Йосифов, националния лидер на Национално Сдружение „Младежки Глас”.

Рожденият ден беше воден от заместник - председателя на националната структура Станислав Мъжгълов, който награди с официална грамота за заслуги областния председател на клон Стара Загора Пламена Петкова. Партито на младите завърши с голяма торта.

Национално Сдружение „Младежки Глас” е създадено през 2007 година в гр.Бургас. През годините екипа от млади ентусиасти изградиха структури в цялата страна. Днес, членовете наброяват над 10 000 и симпатизантите са над 60 000. Централата на сдружението е позиционирана в гр.Бургас, от където се ръководят клоновете в България. След близо едногодишен мониторинг от страна на Организацията на Обединените Нации и по препоръка на Комитета по неправителствените организации, Национално Сдружение „Младежки Глас“ получи официално специален консултативен статус към Икономическия и социален съвет на ООН през 2017 година.

Успехите в организацията не спират за пореден път Сдружение „Младежки Глас“ получи от Министерство на младежта и спорта лиценз за национално представителна организация, на база мониторинг на дейността й за младите хора и нейните структури в цялата страна.

Организацията е пълноправен член и представител на младите граждани на Република България в редица международни съюзи и формирования, между които IPYG – Световната младежка организация за мир, обединяваща над 300 от най-мащабните НПО-та в света със седалище в Южна Корея. „МЛАДЕЖКИ ГЛАС” е представител на страната ни и в Международната НПО Мрежа “WE ARE TOGETHER”, която има представителства в 18 държави по света, сред които САЩ, Китай, Германия, Франция и др.

В момента Национално Сдружение „Младежки Глас“ е успешен партньор и посредник между младите хора и всички институции в страната, включително и с международни организации, като заедно си поставят за обща цел - развитието на новото поколение у нас. Очаквайте още младежки събития като следите страницата на сдружението в социалната мрежа и на официалния интернет сайт: www.mg2007.bg

 

Новини

Back To Top