ПЪТУВАЩ ВИДЕО КОНКУРС 2019

 15 октомври  664

ПЪТУВАЩ ВИДЕО КОНКУРС 2019

Студентите често се отказват да учат в чужбина по финансови причини, но този конкурс може да им помогне да намерят необходимите средства и да се замислят повече за причините да изберат международно образование.

Конкурсът е иницииран от InternationalStudent.com и е отворен за млади хора, навършили 18 години, които вече са приети или смятат да кандидатстват в колеж/университет извън родната си страна. Това, което се иска от тях, е да направят кратко видео с максимална продължителност 4 минути, в което обясняват причините да изберат да учат в чужбина. Ако вече учат някъде, могат да направят видео за пътуване, което си мечтаят да осъществят.

Награди:

Първо място: 4000 евро;

Второ място: 500 евро;

Трето място: 250 евро;

Победител на goabroad.com: 500 евро;

Победител на публиката: 1000 евро.

От победителите ще се очаква да направят блог, в който да документират пътуването си. Блогът ще бъде пуснат веднага след обявяване на наградите и ще бъде активен до завръщане от пътуването. По време на подготовката за предстоящото пътуване се очаква да правите постове в блога поне веднъж седмично, а по време на пътуването – всеки ден.

Преди да пуснете видеото си за участие в конкурса, заедно с формуляр за кандидатстване, моля прочетете условията внимателно.

Краен срок: 15 октомври 2019 г.

Повече информация:https://www.internationalstudent.com/contest/

Информация от ТУК

Събития

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ОТ КОЯ ГОДИНА ЧЕСТВАМЕ 21 ФЕВРУАРИ КАТО МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА МАЙЧИНИЯ ЕЗИК, ОБЯВЕН ЗА ТАКЪВ ОТ ГЕНЕРАЛНАТА КОНФЕРЕНЦИЯ НА ЮНЕСКО?

Видео

Вижте още
Back To Top