НПСС ОТКРИ 17-ТО ИЗДАНИЕ НА ЛЕТЕН УНИВЕРСИТЕТ

 26 август  458

НПСС ОТКРИ 17-ТО ИЗДАНИЕ НА ЛЕТЕН УНИВЕРСИТЕТ

Близо 250 студенти от 12 университета от страната се включиха в поредното ХVII-то издание на Летен университет, което стартира на 23 август 2019 година. Събитието, организирано от Националното представителство на студентските съвети в Република България, ще продължи до 29 август, с домакин к.к. Албена.

Сред официалните гости ще бъдат министри, народни представители, ректори, общественици, представители на партниращи организации, на бизнеса и бивши лидери на организацията.
Академията на събитието беше открита с лекция "Активните млади хора и младежките организации" с  лектор Тодор Йосифов – Председател на Национално сдружение Младежки глас. В следващите дни ще бъдат проведени лекции на теми: „Правна уредба на местните избори“ с лектор  Проф. Мария Славова – адвокат, главен редактор на списание „Правен преглед“; „Публично поведение, публична реч и умения за убеждаване“ с лектор Ирена Соколова – Областен управител на Перник; „Младите – най-ценен ресурс на обществото“  с лектор Николай Павлов – заместник-министър на младежта и спорта.

За повече информация ТУК

Новини

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ПРЕЗ КОЯ ГОДИНА 17 МАЙ Е ОБЯВЕН ЗА ДЕН НА БЪЛГАРСКИЯ СПОРТ И ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА РАБОТЕЩИТЕ В СФЕРАТА НА СПОРТА - ПРИЗНАНИЕ ЗА ОГРОМНИТЕ УСИЛИЯ НА СТОТИЦИ БЪЛГАРСКИ СПОРТИСТИ, ТРЕНЬОРИ И ДЕЯТЕЛИ В ОБЛАСТТА НА СПОРТА, ПРОСЛАВЯЛИ ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ?

Видео

Вижте още
Back To Top