ДИСКУСИЯ „АКТИВНОСТТА НА МЛАДИТЕ ПРИ ВЗЕМАНЕ НА РЕШЕНИЯ“ В ЯМБОЛ

 13 август  519

ДИСКУСИЯ „АКТИВНОСТТА НА МЛАДИТЕ ПРИ ВЗЕМАНЕ НА РЕШЕНИЯ“ В ЯМБОЛ

Сдружение Ямболски младежки информационен център – град Ямбол проведе на 12 август 2019 дискусия на тема „Активност на младите при вземане на решения“ във връзка с Международния ден на младежта – 12 август.     

Въведение в темата беше представяне по интересен начин от експерта на проекта г-жа Димитринка Димитрова за активността на младите хора от областта.  Акцент в дискусията бе как младите хора от областта да станат по активни граждани в своите населени места, в които живеят и да отстояват гражданската си позиция по наболели проблеми.

По темата бяха  изказани интересни становища, бе споделен успешен опит и бяха зададени въпроси за бъдещите проекти, които престоят.

Ръководителят на проекта г-н Калоян Кламианов направи малко ретроспекция как е иницииран този ден и отправи поздравление към всички млади хора от областта.

Инициативата е по проект „Равен шанс” по Националната програма за младежта (2016-2020), Подпрограма 2 „Национални младежки инициативи и кампании“, тематична област 2 „Развитие на младежката работа“ с финансовата подкрепа на Министерство на младежта и спорта.

 

ДЕЙСТВАЙ – ВЪЗДЕЙСТВАЙ

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ПРЕЗ КОЯ ГОДИНА СЪВЕТЪТ НА ЕВРОПА С ПОДКРЕПАТА НА ЕС ОБЯВЯВА 26 СЕПТЕМВРИ ЗА ЕВРОПЕЙСКИ ДЕН НА ЕЗИЦИТЕ С ЦЕЛ НАСЪРЧАВАНЕ НА ИЗУЧАВАНЕТО НА ЧУЖДИ ЕЗИЦИ В ЕВРОПА?

Видео

Вижте още
Back To Top