„СЛЕДВАЙ РИТЪМА 2019 – LET’S DANCE BURGAS“ НА МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА МЛАДЕЖТА

 07 август  541

„СЛЕДВАЙ РИТЪМА 2019 – LET’S DANCE BURGAS“ НА МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА МЛАДЕЖТА

На 12 август от 18:00 часа пред Пантеон Бургас – Морската градина, сдружение „Младежки глас” ще проведе за 7-ма поредна година инициативата под надслов „Следвай ритъма 2019 – Let’s dance Burgas“, с подкрепата на Община Бургас. Мероприятието се осъществява по проект по Националната програма за изпълнение на младежки дейности по чл. 10а от Закона за хазарта за 2019 година, финансиран от Министерството на младежта и спорта.

Младежите споделят: „Елате да отбележим заедно Международния ден на младежта – 12 август. Всеки гражданин и гост на Бургас е добре дошъл да се забавляваме”.

Събитието „Следвай ритъма” е със специалното участие на треньорите от Спортен център “София” – Бургас: София Мазуренко – сертифициран треньор, диетолог, собственик на спортен център "София” в град Бургас, Юлия Разянцева – сертифициран треньор в спортен център “София” по табата, jumping fit. Дима Войткевич със София Мазуренко  - треньори по салса и бачата в спортен център “София”.

В мероприятието ще се включат треньорите: Аксиния Николова и Стефка Граматикова от ZUMBA FIT BURGAS, Бисер Русимов и Ивайло Иванов - треньори и състезатели по CrossFit от XplosiveGym Бургас и Стоян Пенев и Марияна Концарова – фитнес инструктори от Titan Gym Бургас.

Очакват Ви  много изненади. Входът е свободен!

Събитието в социалната мрежа:  https://www.facebook.com/events/357564611581623/

 

Новини

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ПРЕЗ КОЯ ГОДИНА 17 МАЙ Е ОБЯВЕН ЗА ДЕН НА БЪЛГАРСКИЯ СПОРТ И ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА РАБОТЕЩИТЕ В СФЕРАТА НА СПОРТА - ПРИЗНАНИЕ ЗА ОГРОМНИТЕ УСИЛИЯ НА СТОТИЦИ БЪЛГАРСКИ СПОРТИСТИ, ТРЕНЬОРИ И ДЕЯТЕЛИ В ОБЛАСТТА НА СПОРТА, ПРОСЛАВЯЛИ ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ?

Видео

Вижте още
Back To Top