ММС ТЪРСИ ТЕБ, ЗА ДА ПРЕОБРАЗИМ НАШИЯ СВЯТ ЗАЕДНО. ВКЛЮЧИ СЕ В МЛАДЕЖКОТО ИЗЛОЖЕНИЕ ПО СЛУЧАЙ МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА МЛАДЕЖТА - 12-ТИ АВГУСТ

 02 август  1857

ММС ТЪРСИ ТЕБ, ЗА ДА ПРЕОБРАЗИМ НАШИЯ СВЯТ ЗАЕДНО. ВКЛЮЧИ СЕ В МЛАДЕЖКОТО ИЗЛОЖЕНИЕ ПО СЛУЧАЙ МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА МЛАДЕЖТА - 12-ТИ АВГУСТ

Наближава Международният ден на младежта, 12-ти август, нашият общ празник! Темата тази година е „Да преобразим нашия свят“, в което Вие сте главно действащо лице! Празникът се организира от Министерството на младежта и спорта с  любезното домакинство на  Община Бургас.

Празникът ще е разделен на две части: Младежко изложение и Фестивал на цветовете! Изложението е под надслов „Да преобразим нашия свят“. Младежките организации са един от основните двигатели на младежката дейност в страната. България има много, големи и активни организации. Тяхната дейност всеки ден преобразява света около нас.

Елате да отбележим тази промяна заедно, като в срок до 02.08.2019 г. на електронен адрес: youth.policy@mpes.government.bgтрябва да ни изпратите кратка концепция как Вие всеки ден преобразявате нашия свят и как смятате да се включите в изложението!

Разкажете ни с няколко думи за себе си и бъдете креативни! На младежкото изложение ще имате възможност  да информирате жителите и гостите на града за своите настоящи и бъдещи дейности, с помощта на:

- Рекламни материали;

- Интерактивни занимания на място.

Начало на Изложението: 12 август 2019 г., 17:00 ч., град Бургас.

Включете се и нека да отбележим този ден заедно, защото България обича младите!

Побързайте! Подборът на включените организации ще се проведе на база реда на подаване на заявка за участие до запълване на бройката!

Събития

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ПРЕЗ КОЯ ГОДИНА СЪВЕТЪТ НА ЕВРОПА С ПОДКРЕПАТА НА ЕС ОБЯВЯВА 26 СЕПТЕМВРИ ЗА ЕВРОПЕЙСКИ ДЕН НА ЕЗИЦИТЕ С ЦЕЛ НАСЪРЧАВАНЕ НА ИЗУЧАВАНЕТО НА ЧУЖДИ ЕЗИЦИ В ЕВРОПА?

Видео

Вижте още
Back To Top