ЗДРАВНА КАМПАНИЯ ПРОВЕДОХА МЛАДЕЖКИ ГЛАС И МЕДИЦИНСКА ЛАБОРАТОРИЯ „ЛИНА” В БУРГАС

 22 юли  686

ЗДРАВНА КАМПАНИЯ ПРОВЕДОХА МЛАДЕЖКИ ГЛАС И МЕДИЦИНСКА ЛАБОРАТОРИЯ „ЛИНА” В БУРГАС

Профилактична кампания на Национално сдружение „Младежки Глас” и Медицинска лаборатория „ЛИНА” се организира в Бургас.  Кампанията е част от редица събития за здравната профилактика. Здравните пакети бяха любезно предоставени от Медицинска лаборатория „ЛИНА”.

Профилактичната кампания включи пълно изследване на кръв и урина с диференциране на левкоцитите (белите кръвни клетки) по групи, изследване на урина и скорост на утаяване на еритроцитите. Пълното изследване включва още показателите на  въглехидратната, мастната, белтъчната обмяна, анализ на електролити, кръвна захар, добър и лош холестерол, триглицериди, общ белтък и албумин, калций, фосфор, калий, натрий и хлориди. Изследването показва нивата на уреята, креатинина, пикочната киселина, ензимите АСАТ, АЛАТ, ГГТ и други.

През годините Национално сдружение „Младежки Глас” и Медицинска лаборатория „ЛИНА” проведоха различни профилактични кампании в Бургас и Варна, за едно по-здраво утро на младите хора.

Очаквайте през есента още здравни кампании и следете официалната страница за събития, за да се запишете първи: https://www.facebook.com/mg2007

 

ДЕЙСТВАЙ – ВЪЗДЕЙСТВАЙ

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ПРЕЗ КОЯ ГОДИНА СЪВЕТЪТ НА ЕВРОПА С ПОДКРЕПАТА НА ЕС ОБЯВЯВА 26 СЕПТЕМВРИ ЗА ЕВРОПЕЙСКИ ДЕН НА ЕЗИЦИТЕ С ЦЕЛ НАСЪРЧАВАНЕ НА ИЗУЧАВАНЕТО НА ЧУЖДИ ЕЗИЦИ В ЕВРОПА?

Видео

Вижте още
Back To Top