БУРГАС ЩЕ Е ДОМАКИН НА МЛАДЕЖКОТО УЛИЧНО ИЗКУСТВО

 24 юни  444

БУРГАС ЩЕ Е ДОМАКИН НА МЛАДЕЖКОТО УЛИЧНО ИЗКУСТВО

Бургас ще бъде домакин на шестия младежки фестивал за улично изкуство „Carrousel", организиран от фондация "Астика" с участието на доброволци от Европейски корпус за солидарност и програма "Еразъм+". Той ще се състои от 22-ри до 27-ми юни.

Публиката ще може да се наслади на множество иновативни пърформанси и театрални постановки, креативна сутрин с инсталация мандала от миди, да посети прожекциите на късометражни филми, подготвени и реализирани  от младежи доброволци, да се включи в келтски игри и инициативи, както и в уъркшоп за цирково изкуство - жонглиране, работилница за рисуване върху платно.

Стартът на фестивала ще бъде даден с Нептунова вечер на 22-ри  юни 2019 г., от 19:30 часа на морския бряг до моста, по време на спектакълът повелителят на морета и океаните ще даде нови имена на жители и гости на града. Закриването е на 27 юни 2019 г., от 20:00 часа, в Приморски парк Бургас, с грандиозен бал на открито и боди арт, по случай шестнадесетия рожден ден на фондация "Астика".  

Фестивалът се реализира в партньорство със бургаското сдружение "АСУ Делфи" и с подкрепата на Община Бургас.

Източник:ИНФОРМАЦИОНЕН ПОРТАЛ ЗА НЕПРАВИТЕЛСТВЕНИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ В БЪЛГАРИЯ

Новини

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ПРЕЗ КОЯ ГОДИНА СЪВЕТЪТ НА ЕВРОПА С ПОДКРЕПАТА НА ЕС ОБЯВЯВА 26 СЕПТЕМВРИ ЗА ЕВРОПЕЙСКИ ДЕН НА ЕЗИЦИТЕ С ЦЕЛ НАСЪРЧАВАНЕ НА ИЗУЧАВАНЕТО НА ЧУЖДИ ЕЗИЦИ В ЕВРОПА?

Видео

Вижте още
Back To Top