КАНДИДАТСТВАЙ В КОНКУРСА ЗА СОЦИАЛНИ ПРЕДПРИЕМАЧИ ПРОМЯНАТА

 18 юли  910

КАНДИДАТСТВАЙ В КОНКУРСА ЗА СОЦИАЛНИ ПРЕДПРИЕМАЧИ ПРОМЯНАТА

Ние от Нова Броудкастинг Груп и Фондация Reach for Change България вярваме, че социалното предприемачество е по-ефективен и устойчив начин за справяне със социалните проблеми и предизвикателства. То съчетава прагматизма на бизнес подхода със задълбочеността на социалната работа, за да постигне по-дълготрайна промяна и да осигури по-добро бъдеще за нашите деца. Затова за шеста поредна година организираме конкурса за социални предприемачи ПРОМЯНАТА.

Ако си човек с предприемачески дух и силна мотивация, който е намерил решение на важен социален проблем на децата и младежите (от 0 до 24 г.) в България - може би ти си следващият Герой на ПРОМЯНАТА!

 Кандидатствай от 1 юни до 18 юли 2019 г.!

Кандидатстването става лесно чрез онлайн формуляр. Конкурсът е отворен както за юридически лица с нестопанска цел, така и за физически лица. Не се изискват допълнителни документи.

Петимата най-добри кандидати - един голям победител и четирима финалисти - ще спечелят място в Инкубатора на ПРОМЯНАТА 2019 за период между една и пет годиниГолемият победител ще получи безвъзмездно финансиране в размер на 30 000 лв., а още двама от финалистите, получили най-много гласове в етапа на онлайн гласуване - по 15 000 лв. И петимата финалисти ще получат микрогрант от 1000 лв., който да инвестират в популяризирането на своя проект по време на онлайн гласуването в конкурса.

В допълнение всички те ще получат значителна нефинансова подкрепа под формата на професионални консултации и обучения, менторство, медийна подкрепа и достъп до мрежа от потенциални партньори и селектирани социални предприемачи, за да могат да развият идеите си и да постигнат възможно най-голямо положително въздействие върху живота на децата.

Като част от процеса на селекция между 10 и 15 от най-добрите кандидати ще бъдат поканени в Акселератора на ПРОМЯНАТА – двумесечна безплатна обучителна програма, която ще им помогне да развият своето социално решение и неговия бизнес модел.

Информация от ТУК 

Събития

Back To Top