ОТВОРЕНИ ТРЕНИРОВКИ, ИГРИ И МУЗИКА НА ОТКРИТО ЗА МЛАДЕЖИТЕ ВЪВ ВАРНА

 29 май  347

ОТВОРЕНИ ТРЕНИРОВКИ, ИГРИ И МУЗИКА НА ОТКРИТО ЗА МЛАДЕЖИТЕ ВЪВ ВАРНА

На 01. и 02. 06. 2019 г. младежите от град Варна ще имат възможност да посетят безплатния мини-фест “Щък тук-там” на две локации в града. Първото събитие е в Деня на детето - на 1-ви юни в парк “Аспарухово”, а второто - на 2-ри юни в Скейт парк Младост. Програмата започва в 10:30 ч. и през двата дни.

Посетителите на “Щък тук-там” ще имат възможност да се включат в безплатни уроци по скейтборд и кънки, тренировки по джаги, уъркшоп по рисуване на графити, както и във всякакви дейности на открито. И през двата дни на фестивала ще има още музика, игри и младежка информация. Посетителите ще могат да научат как да се включат в актуални програми и проекти за доброволчество, стажове, и обучения както в страната, така и в чужбина.

“Щък тук-там” е част от “Бъди доброволец! Промени света!” - проект по програма Европейски корпус за солидарност. Освен във Варна, през следващите месеци фестивалът ще гостува на още 4 града в страната. Координатор на проекта и организатор на събитията е младежката неправителствена организация сдружение ЗА ТЕБ. Партньори и съорганизатори са редица неправителствени, образователни и спортни организации от града, сдружение “Варна - Европейска младежка столица 2017, Хале3, Икономически университет Варна, фондация СОС - семейства в риск. Младежкият фестивал се провежда с подкрепата на Община Варна.

За допълнителна информация може да посетите: страницата на събитието Щък тук-там Варна 1-2 Юни във фейсбук или да посетите сайта на сдружение ЗА ТЕБ.  

 

Новини

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ОТ КОЯ ГОДИНА ЧЕСТВАМЕ 21 ФЕВРУАРИ КАТО МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА МАЙЧИНИЯ ЕЗИК, ОБЯВЕН ЗА ТАКЪВ ОТ ГЕНЕРАЛНАТА КОНФЕРЕНЦИЯ НА ЮНЕСКО?

Видео

Вижте още
Back To Top