СПОРТНИ ЗАБАВЛЕНИЯ С АРБС ПО ВРЕМЕ НА ФАМИЛАТЛОН 2019. КОНКУРС ЗА ПОСТЕР „МЛАДЕЖКА ОРГАНИЗАЦИЯ В БЪЛГАРИЯ И ЕВРОПА“

 13 май  874

СПОРТНИ ЗАБАВЛЕНИЯ С АРБС ПО ВРЕМЕ НА ФАМИЛАТЛОН 2019. КОНКУРС ЗА ПОСТЕР „МЛАДЕЖКА ОРГАНИЗАЦИЯ В БЪЛГАРИЯ И ЕВРОПА“

На 12 май 2019, за 11-та поредна година “Фамилатлон” – най-големият празник на открито, посветен на спорта и забавленията, събра стотици семейства на Голямата поляна в Южния парк. Той се провежда в навечерието на Международния ден на семейството и Асоциация за развитие на българския спорт се включи активно в мероприятието, като представи дейностите, които реализира по различни проекти и съвместно с Клуб по лека атлетика КЛАСА организира спортни забавления за малчуганите. Малките посетители имаха възможността да се запознаят с леката атлетика и да преживеят позитивната емоция от това да бъдеш активен.

Посетителите на Фамилатлон 2019 можеха да получат информация за дейностите по проект Академия за младежки работници, който е стратегическо партньорство между България, Полша, Испания и Македония. Академията за младежки работници включи 12 младежи на възраст 18-30 години от всяка държава в програма за повишаване на знанията и уменията в сферата на младежката работа и им позволи да работят върху практически сценарии за личностно и професионално развитие на младите хора, с които те комуникират. В Академията, която се проведе до началото на април 2019, бяха включени следните модули: работа в екип, интеграция на група, лидерство, мениджмънт на конфликти, спорт (физическа активност) и психомоторно включване в младежката работа, мотивация, ИТ инструменти в младежката работа, методи и инструменти за младежка работа, комуникация с младежи, управление на времето. Практически сценарии бяха разработени и по темите: правна рамка за създаване на НПО, промотиране и спонсорство, цели, визия, ценности, финансиране, персонал и заетост. 

Текуща дейност по проекта е конкурс за постер на тема „Младежка организация в България и Европа, в който младежи на възраст 15 – 30 години могат да изразят своята визия за младежките организации в България и Европа - какви са те, какви трябва да бъдат или какво трябва да правят чрез изработване на индивидуален или групов постер по темата. Пълна информация ТУК 

ДЕЙСТВАЙ – ВЪЗДЕЙСТВАЙ

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ОТ КОЯ ГОДИНА ЧЕСТВАМЕ 21 ФЕВРУАРИ КАТО МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА МАЙЧИНИЯ ЕЗИК, ОБЯВЕН ЗА ТАКЪВ ОТ ГЕНЕРАЛНАТА КОНФЕРЕНЦИЯ НА ЮНЕСКО?

Видео

Вижте още
Back To Top