СРЕЩА „ЗАЩО ДА ГЛАСУВАМ НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ИЗБОРИ?“

 03 май  516

СРЕЩА „ЗАЩО ДА ГЛАСУВАМ НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ИЗБОРИ?“

Защо да гласувам на Европейските избори? Ако все още си задавате този въпрос, заповядайте на среща, организирана от Бюрото на Европейския парламент в България, в Кино Култура в София (срещу БНТ) на 13 май 2019 г. от 18.30 ч., за да чуете причините, които ще споделят доброволци в кампанията „Този път ще гласувам“.

Защо да гласувам на Европейските избори?

На тази неформална сбирка ще им бъде дадена думата, за да представят мотивацията си да се включат в кампанията и да обяснят как са успели да убедят и хората около тях във важността на вота. Някои ще разкажат за срещите си с доброволци от други европейски страни и ще покажат свои видеоклипове.

Ще бъдат обсъдени идеи как да се мобилизират колебаещите се да гласуват в краткото време, оставащо до Европейските избори, и ще се съберат предложения как да се продължи използването на създадената около кампанията общност от поддръжници на Европа и след 26 май.

Заповядайте!

Кога?

Понеделник, 13 май 2019 г., в 18:30 ч. - 19:30 ч.

Къде?

Кино Култура, ул. „Сан Стефано“ 22, София 1504

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА УЧАСТИЕ ТУК

Новини

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ПРЕЗ КОЯ ГОДИНА 17 МАЙ Е ОБЯВЕН ЗА ДЕН НА БЪЛГАРСКИЯ СПОРТ И ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА РАБОТЕЩИТЕ В СФЕРАТА НА СПОРТА - ПРИЗНАНИЕ ЗА ОГРОМНИТЕ УСИЛИЯ НА СТОТИЦИ БЪЛГАРСКИ СПОРТИСТИ, ТРЕНЬОРИ И ДЕЯТЕЛИ В ОБЛАСТТА НА СПОРТА, ПРОСЛАВЯЛИ ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ?

Видео

Вижте още
Back To Top