„КАРИТАС“ ОБЯВЯВА КОНКУРС ЗА СТУДЕНТИ И ДОКТОРАНТИ

 30 април  898

„КАРИТАС“ ОБЯВЯВА КОНКУРС ЗА СТУДЕНТИ И ДОКТОРАНТИ

 „Каритас България“ обявява конкурс за кратки, иновативни и творчески проекти, свързани с темите за МИГРАЦИЯ И УСТОЙЧИВО РАЗВИТИЕ. Конкурсът е отворен за студенти (редовна и задочна форма) и докторанти в български университети от цялата страна.

Целта на конкурса е да ангажира младите хора, които пряко се интересуват от темите за устойчивото развитие, миграцията и целите на ООН (Програма 2030), като чрез работите си те могат да изразят свободно своето мнение, да проявят креативност и иноваторство.

В рамките на конкурса ще бъдат отличени 3 проекта – най-добрите от постъпилите предложения. Ще бъдат връчени 3 награди от 500 лв., които да подпомогнат осъществяването на отличените проекти.

Срокът за представяне на предложенията е 30.04.2019 г., на следния имейл адрес: competitions@caritas.bg, на вниманието на „Каритас България“.

Наградените проекти ще бъдат обявени на сайтовете на „Каритас България“: www.caritas.bg, и „Каритас Русе“: www.caritas-ruse.bg, на 30.05.2019 г. Одобрените проекти  трябва да бъдат осъществени до 30.07.2019 г.

„Каритас България“ ще се свърже с одобрените кандидати, за да договори процеса и начина на изпълнение на проекта.

Документите, нужни за участие в конкурса, могат за бъдат изтеглени оттук:

Конкурсът се реализира в рамките на инициативата „Миграция, взаимодействие, развитие“ (MIND), финансирана от Европейската комисия.

 

Събития

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ОТ КОЯ ГОДИНА ЧЕСТВАМЕ 21 ФЕВРУАРИ КАТО МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА МАЙЧИНИЯ ЕЗИК, ОБЯВЕН ЗА ТАКЪВ ОТ ГЕНЕРАЛНАТА КОНФЕРЕНЦИЯ НА ЮНЕСКО?

Видео

Вижте още
Back To Top