ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ В ЕВРОПЕЙСКИ ФОРУМ НА МЛАДИТЕ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ ПО КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО

 25 март  514

ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ В ЕВРОПЕЙСКИ ФОРУМ НА МЛАДИТЕ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ ПО КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО

Европейският форум на младите професионалисти в областта на културното наследство ще се проведе от 20 до 24 май 2019 г. в Задар, Хърватия, за да се проучат потенциалните синергии и предизвикателства при работа с материално и нематериално културно наследство в европейския контекст .

Форумът ще даде възможност на участниците да подобрят уменията си по управление на проекти и комуникация, като работят по свои проекти за наследство с експерти и колеги от цяла Европа. В допълнение към изграждането на общност, младите професионалисти ще бъдат насърчавани да станат активни „посланици на културното наследство“, като разпространяват посланието за значението на опазването и опазването на културното наследство в собствените си общности и извън тях.

Всички заинтересовани кандидати са поканени да се запознаят с поканата за участие и предварителната програма . Кандидатите трябва да подадат онлайн формуляра за кандидатстване заедно с исканите документи до 28 март 2019 г. в 23:59 CET. Успешните кандидати ще бъдат информирани до началото на април 2019 г.

Онлайн формуляр за кандидатстване

Предварителна 
покана за участие на участниците

За всякакви въпроси, моля свържете се с г-жа IM Tamas на следния имейл: im.tamas@unesco.org

Европейският форум на професионалистите в областта на младите наследства се организира от ЮНЕСКО в партньорство с Европейския съюз в рамките на съвместния проект „ 2018 - Европейска година на културното наследство: ангажиране на младежта за приобщаваща и устойчива Европа“ . Домакин ще бъде хърватската комисия за ЮНЕСКО и хърватското министерство на културата. Форумът е разработен в тясно сътрудничество с неправителствената организация Diadrasis.

За повече информация ТУК

Новини

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ПРЕЗ КОЯ ГОДИНА СЪВЕТЪТ НА ЕВРОПА С ПОДКРЕПАТА НА ЕС ОБЯВЯВА 26 СЕПТЕМВРИ ЗА ЕВРОПЕЙСКИ ДЕН НА ЕЗИЦИТЕ С ЦЕЛ НАСЪРЧАВАНЕ НА ИЗУЧАВАНЕТО НА ЧУЖДИ ЕЗИЦИ В ЕВРОПА?

Видео

Вижте още
Back To Top