ТЪРСЯТ СЕ НАЙ-ИЗЯВЕНИТЕ МЛАДИ ЛИЧНОСТИ НА БЪЛГАРИЯ

 21 март  491

ТЪРСЯТ СЕ НАЙ-ИЗЯВЕНИТЕ МЛАДИ ЛИЧНОСТИ НА БЪЛГАРИЯ

За пета поредна година JCI Bulgaria търси „Най-изявените млади личности на България“ (The Outstanding Young Persons of Bulgaria)!

Десетимата отличени българи  получават правото да се състезават за признание на международно ниво – в програмата на JCI „Най-изявените млади личности на света“ (The Outstanding Young Persons, TOYP).

Програма "Най-изявените млади личности на България" отличава млади български граждани за техните постижения в области, които създават положителна промяна в обществото ни.

През 2019 година главен организатор на програмата е JCI Sofia - една от локалните секции на JCI Bulgaria.

2. Условия за подаване на кандидатура:

  • Могат да бъдат номинирани само хора на възраст между 18 и 40 години, т.е. да са родени след 1 януари 1979 г. и преди 31 декември 2000 г.
  • Номинираните трябва да са граждани на Република България или да са кандидатствали за гражданство преди 15 март 2019 г.
  • Номинации се приемат само на български език.
  • Номинации се подават единствено чрез попълване на формуляра, който може да се намери ТУК.
  • Номинирани, които не отговарят на посочените формални изисквания, или номиниации, които не съдържат всички задължителни елементи, посочени във формуляра, няма да преминaт на етап оценка от жури.
  • Един човек може да бъде номиниран само в една от категориите. В случай, че едно лице е получило номиниации в повече от една категория, журито има право на да прецени в коя категория да включи номинирания.
  • По отношение на лицата, подаващи номминиации, не са налице формални ограничения.
  • Срокът за подаване на номинации е 31.03.2019 г., 23:59 г.

Повече информация и форма за номиниране 

Новини

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ПРЕЗ КОЯ ГОДИНА 17 МАЙ Е ОБЯВЕН ЗА ДЕН НА БЪЛГАРСКИЯ СПОРТ И ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА РАБОТЕЩИТЕ В СФЕРАТА НА СПОРТА - ПРИЗНАНИЕ ЗА ОГРОМНИТЕ УСИЛИЯ НА СТОТИЦИ БЪЛГАРСКИ СПОРТИСТИ, ТРЕНЬОРИ И ДЕЯТЕЛИ В ОБЛАСТТА НА СПОРТА, ПРОСЛАВЯЛИ ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ?

Видео

Вижте още
Back To Top