КАНДИДАТСТВАЙТЕ ЗА МЛАДЕЖКАТА  НАГРАДА КАРЛ ВЕЛИКИ

 18 февруари  814

КАНДИДАТСТВАЙТЕ ЗА МЛАДЕЖКАТА НАГРАДА КАРЛ ВЕЛИКИ

Вие сте на възраст между 16 и 30 години и имате ли проект с европейско измерение? Кандидатствайте за младежка награда Карл Велики и спечелете пътуване до Аахен.

Младежката награда "Карл Велики", организирана от Европейския парламент и Международната фондация "Карл Велики" в Аахен, се присъжда всяка година на европейски проекти от младежи на възраст 16-30 години. Печелившите проекти осигуряват модели за младите хора, живеещи в Европа, и предлагат практически примери за европейците, които живеят заедно като една общност. Проектите във Великобритания ще продължат да бъдат допустими.

Тримата победители ще бъдат избрани от проектите, номинирани от национални журита, а представители на всички страни ще бъдат поканени на церемонията по награждаването в Аахен през май 2019 година.

Може да намерите подробности за правилата и да откриете как да кандидатствате на уебсайта за младежки награди Карл Велики.

Присъединете се към дискусията в социалните медии, използвайки хештега # ECYP2019  и ни следвайте в Twitter и Instagram - @euyouthprize!

За въпроси се свържете с ECYP2019@ep.europa.eu

Краен срок за подаване на проекти  - 18 февруари 2019 г.
15 март 2019 г. - обявяване на националните победители.
28 май 2019 -  церемония по награждаването в Аахен.

За повече информация ТУК

Събития

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ОТ КОЯ ГОДИНА ЧЕСТВАМЕ 21 ФЕВРУАРИ КАТО МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА МАЙЧИНИЯ ЕЗИК, ОБЯВЕН ЗА ТАКЪВ ОТ ГЕНЕРАЛНАТА КОНФЕРЕНЦИЯ НА ЮНЕСКО?

Видео

Вижте още
Back To Top