СТАНИ ЧАСТ ОТ ПРОМЯНАТА! ГЛАСУВАЙ ЗА СВОЯ ГЕРОЙ НА ПРОМЯНАТА!

 21 януари  598

СТАНИ ЧАСТ ОТ ПРОМЯНАТА! ГЛАСУВАЙ ЗА СВОЯ ГЕРОЙ НА ПРОМЯНАТА!

Финалистите в ПРОМЯНАТА - най-голямата социално отговорна инициатива на Нова Броудкастинг Груп, която се организира в партньорство с Reach for Change България - имат нужда от твоята подкрепа, за да определиш кой от тях отговаря в най-голяма степен на следното описание:

Героят на ПРОМЯНАТА ще подобри живота на децата и младежите в България.

Героят на ПРОМЯНАТА има смела визия, нови идеи и изпитан метод как да го направи.

Героят на ПРОМЯНАТА вижда възможности там, където другите виждат препятствия.

Може да гласуваш за един от петимата финалисти в ПРОМЯНАТА до 4-и февруари.

Гласувай! 

Тримата финалисти, събрали най-много гласове от публиката, ще получат финансиране от ПРОМЯНАТА. На 13 февруари те ще бъдат поканени на среща с Жури, което включва представители на Нова Броудкастинг Груп и фондация Reach for Change. В допълнение, тримата кандидати ще представят проектите си и пред Детско жури. Двете журита ще вземат окончателно решение кой ще стане големият победител в конкурса ПРОМЯНАТА.

Победителят ще получи безвъзмездно финансиране в размер на 30 000 лв., а всеки от другите двамата финалисти - по 15 000 лв. Допълнително и петимата финалисти стават част от Инкубатора на ПРОМЯНАТАза период от една година, в рамките на който ще получат обучения, консултации от бизнес ментори, достъп до международната мрежа от социални предприемачи, подпомагани от Reach for Change, и медийна подкрепа, благодарение на Нова Броудкастинг Груп.

Допълнително можеш да подкрепиш финалистите в ПРОМЯНАТА и като дариш за техните проекти.

Важно уточнение: Даряването не е обвързано с гласуването. Гласуването е безплатно и гласувайки, не извършваш финансово дарение. От друга страна, ако дариш, това няма да се отрази на резултатите от гласуването. Повече информация как да дариш за всеки от финалистите ще намериш на техните профили.

Можеш да дариш и за цялостната дейност на ПРОМЯНАТА, изпращайки дарителски SMS с текст на латиница DMS PROMYANATA на номер 17 777. Цена за абонати на Telenor, VIVACOM и А1: 1 sms е 1 лв. За потребители на предплатени услуги - 1,20 лв. с ДДС. Всички дарени средства за ПРОМЯНАТА ще бъдат използвани за подкрепа на социалните предприемачи – финалисти в инициативата.

По-подробна информация за правилата на конкурса и за досегашните етапи на селекция може да намериш ТУК.

Новини

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ВЪВ ВРЪЗКА С 5 ДЕКЕМВРИ - МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА ДОБРОВОЛЕЦА, КОЙТО СЕ ЧЕСТВА ЗА ПЪРВИ ПЪТ ПРЕЗ 1985 Г. ПО ИНИЦИАТИВА НА ООН, ВИ ПИТАМЕ: ЗАЩО БИХТЕ СТАНАЛИ ДОБРОВОЛЕЦ?

Видео

Вижте още
Back To Top