ПЛАТЕНИ СТАЖОВЕ В ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ

 04 февруари  1490

ПЛАТЕНИ СТАЖОВЕ В ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ

Искате да работите в сърцето на ЕС? Европейската комисия сега набира!

В  Европейската комисия  е домакин открита покана за стажанти два пъти годишно. Стажовете са предназначени за всички завършили висше образование и последните 5 месеца.

Как да кандидатствам

Стажантската програма е отворена за висшисти от цял ??свят, които имат:

- степен на най-малко 3 години обучение (минимум бакалавър);

- много добро владеене на английски, френски или немски език (ниво C1 / C2 в съответствие с Общата европейска езикова рамка);

- много добро владеене на втори официален език на ЕС (изискван за гражданите на страните от ЕС).

Ако сте завършили стаж в друга институция или орган на Европейския съюз или сте работили повече от 6 седмици, или 42 календарни дни (с включени уикенди) в която и да е европейска институция, орган на ЕС, Изпълнителна агенция на ЕС, делегации на ЕС или за членове на Парламент (евродепутати), не можете да кандидатствате за стаж на Комисията.

Трябва да подадете заявлението преди крайния срок. Моля, обърнете внимание, че няма да се приемат никакви документи за хартия.

Избраните стажанти ще получат безвъзмездна помощ в размер на около 1,176,83 евро на месец и възстановяване на пътните разходи. Осигурени са също злополука и здравно осигуряване. Стажантите с увреждания могат да получат добавка към субсидията си.

 Краен срокЗа стажовете през октомври 2019 г. - март 2020 г. крайният срок е 04 февруари 2019 г., 12:00 ч., Брюкселско време.

Стартирана през 1960 г., това е най-продължителната стажантска програма по рода си. Стажовете в Европейската комисия ще ви предоставят практически познания за работата на отделите на Комисията и ще ви позволят да придобиете личен опит чрез контактите, които ще направите в хода на вашата ежедневна работа. Вие също така ще можете да продължите и да приложите на практика знанията, които сте придобили по време на обучението си. Обикновено стажантите получават безвъзмездна помощ за обучение, докато стажантите с увреждания могат да получат допълнителна помощ.

За повече информация вижте ТУК . 

Информация от ТУК 

 

Събития

Back To Top