ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ ПО ПРОЕКТ ЗА НАСЪРЧАВАНЕ НА МЛАДЕЖКОТО ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО В БЛАГОЕВГРАД

 19 ноември  473

ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ ПО ПРОЕКТ ЗА НАСЪРЧАВАНЕ НА МЛАДЕЖКОТО ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО В БЛАГОЕВГРАД

На 15.11.2018 г. се проведе встъпителна информационна пресконференция във връзка със стартирането на проект „Инициативи и кампании за насърчаване на младежкото предприемачество – възможности за успешна реализация на младите хора в област Благоевград”, финансиран по Национална програма за младежта (2016 – 2020), между сдружение с нестопанска цел “Балкани без граници“ и Министерство на младежта и спорта.

Проектът се реализира от сдружение „Балкани без граници” за период от 6 месеца, който стартира от 01.11.2018 г. и приключва на 30.04.2019 г.

На пресконференцията бяха представени дейностите и услугите за младежи, които ще се предоставят в рамките на проекта, целите на НПМ (2016-2020) и финансиращия орган на Програмата. На събитието присъстваха представители на местните електронни и печатни медии, младежи, неправителствени организации, заинтересовани институции и граждани.

Дейностите по проекта са насочени към всички младежи на възраст между 15 и 29 години на територията на Благоевградска област. В продължение на шест месеца висококвалифициран екип консултанти и обучители ще предоставят юридически и бизнес консултантски услуги и обучения на младите хора.

ДЕЙСТВАЙ – ВЪЗДЕЙСТВАЙ

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ОТ КОЯ ГОДИНА ЧЕСТВАМЕ 21 ФЕВРУАРИ КАТО МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА МАЙЧИНИЯ ЕЗИК, ОБЯВЕН ЗА ТАКЪВ ОТ ГЕНЕРАЛНАТА КОНФЕРЕНЦИЯ НА ЮНЕСКО?

Видео

Вижте още
Back To Top