ЕЛАТЕ НА ОТКРИВАНЕТО  НА СПОРТНИЯ ПОДЛЕЗ ПОД НАДСЛОВ "МЛАДИТЕ БЪЛГАРСКИ ШАМПИОНИ"

 15 ноември  559

ЕЛАТЕ НА ОТКРИВАНЕТО НА СПОРТНИЯ ПОДЛЕЗ ПОД НАДСЛОВ "МЛАДИТЕ БЪЛГАРСКИ ШАМПИОНИ"

Скъпи партньори и приятели, дойде време да открием дългоочаквания ни 7-ми проект за подлез - Спортен подлез! 
Заповядайте в понеделник, на 19 ноември 2018 г. от 12:00 ч. да празнуваме заедно в подлеза под бул. "Васил Левски" и бул. "Генерал Гурко", срещу Министерството на младежта и спорта. Програмата ще бъде организирана при изхода към Княжевска градина.

Присъединете се към Фейсбук събитието ТУК . Ще Ви разкажем какво ни вдъхновява и защо точно Спортен подлез и ще видите едно уникално видео от Новите будители, което ще Ви удиви и мотивира да спортувате и да преследвате мечтите си!
Екипът на ПОдЛЕЗНО изказва специални благодарности към г-жа Мария Ачкова, кмет на район Средец за административната подкрепа при реализацията на проекта, както и към г-н Стоян Ставрев и Българска консултантска организация, генерален партньор и спонсор на ПОдЛЕЗНО - една компания, която вярва в нашата кауза за облагородяване на градската среда и подкрепя за пореден път творчеството, градския дизайн и свежите идеи.
Това събитие е организирано във връзка със "София - европейска столица на спорта 2018" под надслов "Младите български шампиони" с любезното съдействие на фондация "София 2018".
Спортният подлез е поредният проект на организацията, който носи награда от конкурса "Младежки свят и доброволчество" на столичната дирекция "Превенция, интеграция, спорт и туризъм" - изказваме сърдечни благодарности към г-жа Ирена Димитрова, без която ПОдЛЕЗНО нямаше да съществува.
Проектът е осъществен с финансовата подкрепа и във връзка с кампанията "Спортът е по-добрият начин децата да пораснат. Родители, Вие можете да повлияете!" на Съюза на пивоварите в България.
С този проект ПОдЛЕЗНО за поредна година печели конкурса "Art of the streets" на магазини На тъмно, които предлагат най-висококачествените спрейове за графити в страната.
За Ваше удобство изработихме пейки от висококачествен дървен материал, любезно предоставен от ЙАФ България.
Графитите са изрисувани по снимки на млади български спортисти, чиито права ни бяха любезно предоставени от техните фотографи - Илиян Телкеджиев от Лап.бг и Петър Пешев
Благодарим и на доброволците на фондация Тротоара, без които нямаше как да се справим с почистването на пространството.

Очакваме Ви! Елате да споделим този празник заедно!
 

Новини

Back To Top