ТВОРЕНИЯ НА МЛАДЕЖИ В НЕРАВНОСТОЙНО ПОЛОЖЕНИЕ ЩЕ БЪДАТ ПОКАЗАНИ ВЪВ ВАРНА

 25 октомври  581

ТВОРЕНИЯ НА МЛАДЕЖИ В НЕРАВНОСТОЙНО ПОЛОЖЕНИЕ ЩЕ БЪДАТ ПОКАЗАНИ ВЪВ ВАРНА

На 27 октомври 2018 г. от 16 часа в ХАЛЕ 3 на бул. “Христо Ботев" № 3, Варна, ще бъде открита изложбата „Място За теб”. Посетителите ще могат да разгледат акрилна живопис, както и тениски, торби и други изделия, изрисувани с текстилни бои. Всички творби са дело на младежи в неравностойно положение, участвали в безплатните летни творчески ателиета, организирани от „Социална Работилница Зa Тeб” и „Сдружение За Теб”.

В ателиетата по проекта „Място За Теб” се включиха над 20 младежи. Част от участниците са с увреждания, като някои от тях живеят в институции. Проектът е финансиран от програма „Младежки проекти 2018” на община Варна.

Произведенията могат да бъдат разгледани безплатно от 27.10.2018 до 27.11.2018 в алтернативното младежко пространство ХАЛЕ 3. Всеки, който желае, ще има възможност да закупи картина или тениска, а средствата за всяка продадена творба ще бъдат използвани за подкрепа на младежи в неравностойно положение.

За допълнителна информация може да посетите страницата на Социална работилница "За Теб" във фейсбук  или да прочетете повече информация за проекта в сайта на сдружението.

Новини

Back To Top