КОНКУРС ЗА ДОБРОВОЛЧЕСКА ИНИЦИАТИВА 2018

 15 ноември  997

КОНКУРС ЗА ДОБРОВОЛЧЕСКА ИНИЦИАТИВА 2018

За осма поредна година фондация Лале и фондация Национален алианс за работа с доброволци (НАРД) обявяват традиционния национален конкурс за най-ефективни и интересни доброволчески инициативи в България.

В конкурса Доброволческа инициатива 2018, са поканени да участват граждански организации, читалища, училища, доставчици на социални услуги, културни организации, спортни клубове и доброволчески групи, които през настоящата година са организирали доброволческа инициатива, без разлика на целта и начина на организация, място и време на реализация, източници на финансиране, брой и възраст на доброволците. Всяка добра инициатива заслужава признание!

Представените инициативи ще бъдат оценени от авторитетно жури по резултатите, значението за хората в общността, броя и характеристиките на участниците, значението на инициативата за развитието на екипа на организацията и доброволците, финансовата ефективност.

Най-добрите инициативи ще бъдат отличени на специална церемония, получавайки сертификат и материална награда във формата на инвестиция в развитието на доброволците и организацията.

Организации и отделни хора могат да номинират инициативи, които познават, като попълнят Апликациона форма до 15 ноември 2018 или изпратят попълнен Формуляр на office@navabg.com.

Пълният списък на номинираните инициативи ще бъде представен на интернет страниците на Националния алианс за работа с доброволци и фондация Лале в края на ноември 2018.

Наградите ще бъдат обявени на публична церемония в навечерието на Международния ден на доброволците (5 декември) в началото на декември 2018 година.

За повече информация ТУК 

Събития

Back To Top