КОНКУРС ЗА ДОБРОВОЛЧЕСКА ИНИЦИАТИВА 2018

 15 ноември  887

КОНКУРС ЗА ДОБРОВОЛЧЕСКА ИНИЦИАТИВА 2018

За осма поредна година фондация Лале и фондация Национален алианс за работа с доброволци (НАРД) обявяват традиционния национален конкурс за най-ефективни и интересни доброволчески инициативи в България.

В конкурса Доброволческа инициатива 2018, са поканени да участват граждански организации, читалища, училища, доставчици на социални услуги, културни организации, спортни клубове и доброволчески групи, които през настоящата година са организирали доброволческа инициатива, без разлика на целта и начина на организация, място и време на реализация, източници на финансиране, брой и възраст на доброволците. Всяка добра инициатива заслужава признание!

Представените инициативи ще бъдат оценени от авторитетно жури по резултатите, значението за хората в общността, броя и характеристиките на участниците, значението на инициативата за развитието на екипа на организацията и доброволците, финансовата ефективност.

Най-добрите инициативи ще бъдат отличени на специална церемония, получавайки сертификат и материална награда във формата на инвестиция в развитието на доброволците и организацията.

Организации и отделни хора могат да номинират инициативи, които познават, като попълнят Апликациона форма до 15 ноември 2018 или изпратят попълнен Формуляр на office@navabg.com.

Пълният списък на номинираните инициативи ще бъде представен на интернет страниците на Националния алианс за работа с доброволци и фондация Лале в края на ноември 2018.

Наградите ще бъдат обявени на публична церемония в навечерието на Международния ден на доброволците (5 декември) в началото на декември 2018 година.

За повече информация ТУК 

Събития

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ОТ КОЯ ГОДИНА ЧЕСТВАМЕ 21 ФЕВРУАРИ КАТО МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА МАЙЧИНИЯ ЕЗИК, ОБЯВЕН ЗА ТАКЪВ ОТ ГЕНЕРАЛНАТА КОНФЕРЕНЦИЯ НА ЮНЕСКО?

Видео

Вижте още
Back To Top