ММС E ПАРТНЬОР НА ТУРНИР ПО МИНИ ФУТБОЛ В ПОДКРЕПА НА ДЕЦА С УВРЕЖДАНИЯ

 12 октомври  491

ММС E ПАРТНЬОР НА ТУРНИР ПО МИНИ ФУТБОЛ В ПОДКРЕПА НА ДЕЦА С УВРЕЖДАНИЯ

Министерство на младежта и спорта (ММС) е партньор на междуфирмен турнир по мини футбол с кауза „И ние искаме като Вас“. Благотворителната инициатива е организирана от фирма „Спорт Скилс“ ЕООД и се подкрепя от организация „Пара Кидс“, помагаща на деца с увреждания да спортуват активно. Организацията е с концентрация на работа върху деца с увреждания (страдащи от детска церебрална парализа, аутизъм, синдром на Даун, гръбначни изкривявания и наднормено тегло) с мисия спортът и заниманията на открито да бъдат достъпни за всички деца. 
В междуфирмения турнир ще участват компании, които ще заплатят такса за участие. Събраните пари ще бъдат дарени за закупуване на нови приспособления за спорт и рехабилитация. 

Турнирът по мини футбол ще се проведе на 13-ти и 14-ти октомври (събота и неделя) в RD Sport / Минно-геоложки университет. Церемонията по официалното откриване на инициативата ще се проведе от 10:00 часа на 13-ти октомври. На събитието ще присъства заместник-министърът на младежта и спорта Стоян Андонов. 

Новини

Back To Top