ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ ЕВРОПЕЙСКА СЕДМИЦА НА ПРОГРАМИРАНЕТО ВЪВ ВАРНА

 06 октомври  890

ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ ЕВРОПЕЙСКА СЕДМИЦА НА ПРОГРАМИРАНЕТО ВЪВ ВАРНА

По случай Европейската седмица на програмирането, Beehive кани всички ентусиасти на  безплатни обучения за различни програмни езици.

Eвропейската седмица на програмирането се реализира в множество страни в Европа чрез организиране на срещи с учебна цел. Фокусът е насочен към привличането на деца, родители, учители и предприемачи в проявите и уроците по програмиране.

Beehive организира шестото поред издание на Европейската седмица на програмирането, като цели да даде повече възможности на младежите за реализация и знания, да свърже хората с интерес към програмирането и най-вече да повиши интереса към технологиите, инженерните науки и математиката.

Технологията оформя живота ни. Но можем да помогнем на младите таланти с интереси в сфера да развият своите идеи, да изградят нови технологии, които ще донесат радост и облаги на обществото. Главната цел на Europe Code Week Varna e стимулиране на цифровите умения, които ще спомогнат за бързото развитие на младото поколение във Варна. Сред лекторите ще бъдат както експерти, така и млади таланти и студенти, които са се усъвършенствали в определен програмен език и желаят да споделят знанията.

Europe Code Week Varna ще се проведе на 6 и 7 октомври. Събитието е безплатно след регистрация, благодарение на финансовата подкрепа на Община Варна - програма "Младежки проекти 2018”.

Пълна програма може да намерите в събитието онлайн: https://www.facebook.com/events/391285838015715/?active_tab=about

Безплатна регистрация за участие ТУК 

Събития

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ПРЕЗ КОЯ ГОДИНА СЪВЕТЪТ НА ЕВРОПА С ПОДКРЕПАТА НА ЕС ОБЯВЯВА 26 СЕПТЕМВРИ ЗА ЕВРОПЕЙСКИ ДЕН НА ЕЗИЦИТЕ С ЦЕЛ НАСЪРЧАВАНЕ НА ИЗУЧАВАНЕТО НА ЧУЖДИ ЕЗИЦИ В ЕВРОПА?

Видео

Вижте още
Back To Top