ЧЕТВЪРТО ИЗДАНИЕ НА КАРИЕРНИЯ ФОРУМ „ПРОФЕСИИТЕ НА БЪДЕЩЕТО“

 30 октомври  1205

ЧЕТВЪРТО ИЗДАНИЕ НА КАРИЕРНИЯ ФОРУМ „ПРОФЕСИИТЕ НА БЪДЕЩЕТО“

На 30 октомври 2018 г. в Иновационен форум „Джон Атанасов“ в София тех парк JA България, с подкрепата на генералния партьор HP Inc. и основни партньори: Nestle, Swiss Education Group, A1 България, Coca-Cola HBC, София Тех Парк, организира четвъртото издание на Младежкия кариерен  форум „Професиите на бъдещето“ в рамките на инициативата "Мениджър за един ден". Тази година темата на форума е "Как дигиталната среда променя професиите" и какво тази промяна ще донесе в близко бъдеще за младите хора в България.

Ако сте на възраст от 17 до 23 години и се интересувате от дигитализацията на професиите, запазете си времето от 11 до 19 ч. на 30 октомври 2018 г., за да чуете как дигиталната среда променя образованието, какво ще донесе интернет на нещата (IoT), какви навици е добре да изградите, за да отговорите на предизвикателството на бързо променящата се среда и още полезни и интригуващи презентации от нашите гост-лектори.

Следете новини за участниците и програмата на събитието на сайта на JA България и на фен страницата на организацията във Фейсбук.

Участието във форума е безплатно за ученици и студенти, но е необходима предварителна регистрация .

Информация от www.karieri.bg

Събития

Back To Top