МЛАДЕЖКА БАНКА - МОНТАНА ОТПУСНА БЛИЗО 4000 ЛВ. НА МЛАДЕЖИ ЗА РЕАЛИЗИРАНЕ НА ТЕХНИ ИДЕИ

 17 септември  471

МЛАДЕЖКА БАНКА - МОНТАНА ОТПУСНА БЛИЗО 4000 ЛВ. НА МЛАДЕЖИ ЗА РЕАЛИЗИРАНЕ НА ТЕХНИ ИДЕИ

От фондация “Северозападен институт за младежки политики” (ФСИМП), която стои зад проекта, поясниха, че финансовите средства са предназначени за организирането и провеждането на събития от различно естество - спортни състезания, културни мероприятия, екологични кампании и др.. Два от спечелилите проекти са със спортна насоченост, а останалите са свързани с културата и туризма в областта.

Инициативите “СПОРТ ЗА МОНТАНА” и “ЗДРАВИ И ЖИЗНЕНИ ЧРЕЗ СТРИЙТ ФИТНЕС” целят да популяризират физическите упражнения и здравословния начин на живот сред подрастващите.

Третият проект, който носи името “MONTANA YOUNG” предвижда организирането и провеждането на информационна среща - тип дискусия за проблемите на младежите в Монтана и техните идеи за решаването им, а четвъртият проект - “ОПОЗНАЙ РОДНИЯ СИ КРАЙ” има за задача да запознае учениците от I в клас на Първо ОУ – гр. Монтана с историята, културното наследство, традициите и художествените занаяти, характерни за гр. Чипровци и по-конкретно с технологията за изработването на известните Чипровски килими.

Проектът Младежка банка се реализира с подкрепата на фондация “Работилница за граждански инициативи” и с финансовата помощ на фондация “Чарлз Стюарт Мот”.

 

ДЕЙСТВАЙ – ВЪЗДЕЙСТВАЙ

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ОТ КОЯ ГОДИНА ЧЕСТВАМЕ 21 ФЕВРУАРИ КАТО МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА МАЙЧИНИЯ ЕЗИК, ОБЯВЕН ЗА ТАКЪВ ОТ ГЕНЕРАЛНАТА КОНФЕРЕНЦИЯ НА ЮНЕСКО?

Видео

Вижте още
Back To Top