ОРГАНИЗИРА СЕ ПОРЕДНИЯ PITCH BOOTCAMP – ВИЖТЕ КАК ДА СЕ ВКЛЮЧИТЕ

 07 септември  974

ОРГАНИЗИРА СЕ ПОРЕДНИЯ PITCH BOOTCAMP – ВИЖТЕ КАК ДА СЕ ВКЛЮЧИТЕ

Какво е Pitch Bootcamp? Това е двудневен кариерен акселератор, който среща студенти и наскоро завършили младежи с някои от най-успешните компании.

Кандидатствай тук: http://sparkagency.pt/velikotarnovo

По време на събитието ще те научим да погледнеш себе си от друг ъгъл и заедно ще се гмурнем в света на автобиографиите, LinkedIn и представянето на работно интервю. Ще ти помогнем да развиеш бизнес модел за бъдещата си кариера и ще ти дадем възможност да го представиш пред мениджъри и директори от различни сфери.

През първия ден ще се научиш как да изградиш силен и впечатляващ личен професионален профил, чрез който да стъпиш уверено на пазара на труда. Също така ще се научиш как най-добре да подхождаш към различните компании и как да избереш тези, които подхождат най-добре на теб. :)

През втория ден ще приложиш всичко, което си научил на практика и ще се представиш пред професионалисти от различни бизнеси. Те ще ти дадат обратна връзка за представянето ти, съвети за подобрение и контакти, които биха ти били полезни, за да постигнеш кариерната си цел. Открий своя професионален ментор или своя стаж / работата - мечта! ????

Регистрирай се до 5-ти ноември тук: http://sparkagency.pt/velikotarnovo
Кога: 10 – 11 Ноември 2018, от 08:30 до 19:00 часа
Къде: гр. Велико Търново
Цена на участие: 20 лв.

Новини

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ПРЕЗ КОЯ ГОДИНА 17 МАЙ Е ОБЯВЕН ЗА ДЕН НА БЪЛГАРСКИЯ СПОРТ И ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА РАБОТЕЩИТЕ В СФЕРАТА НА СПОРТА - ПРИЗНАНИЕ ЗА ОГРОМНИТЕ УСИЛИЯ НА СТОТИЦИ БЪЛГАРСКИ СПОРТИСТИ, ТРЕНЬОРИ И ДЕЯТЕЛИ В ОБЛАСТТА НА СПОРТА, ПРОСЛАВЯЛИ ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ?

Видео

Вижте още
Back To Top