ПРИВЕТСТВИЕ НА МИНИСТЪР КРАСЕН КРАЛЕВ ПО ПОВОД МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА МЛАДЕЖТА

 12 август  770

ПРИВЕТСТВИЕ НА МИНИСТЪР КРАСЕН КРАЛЕВ ПО ПОВОД МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА МЛАДЕЖТА

СКЪПИ МЛАДИ ХОРА,

Щастлив съм да Ви поздравя по повод Международния ден на младежта – 12 август!

Вие сте част от 1,8 милиарда младежи по цял свят, пред които стои най-голямото предизвикателство - да направят нашата планета едно по-добро място за живеене. Вие сте бъдещето, но вие сте и настоящето! Учете, спортувайте и не спирайте да мечтаете, защото активните млади хора са локомотивът на всяка нация. 

Ето защо Вие, младите хора, сте водещ приоритет за правителството и за Министерството на младежта и спорта. Поехме ангажимента да водим целенасочена политика за качествено и устойчиво младежко развитие и изпълняваме обещанието си всеки ден, създавайки за Вас добри условия за обучение, заетост и спорт.

България обича младите! Доказахме това, поставяйки бъдещето на младите хора в Европа сред основните приоритети за Съвета на ЕС в рамките на Българското председателство тази година. Положихме много усилия, за да бъде затворено първото законодателно досие в историята на младежкия сектор. Благодарение на активната роля на българското председателство 100 000 млади европейци ще участват в дейностите на Европейския корпус за солидарност и ще развиват своя граждански и професионален потенциал.

Повече от всякога страната ни се нуждае от амбициозни, мотивирани и отговорни личности, за да работим заедно за бъдещето на България. Вие сте наш основен партньор и ще продължим да насърчаваме Вашата активност като Ви осигуряваме повече възможности за пряко участие във взимането на всички решения, важни за Вашето развитие и реализация в нашата Родина.

Честит празник!

КРАСЕН КРАЛЕВ,

МИНИСТЪР НА МЛАДЕЖТА И СПОРТА

Новини

Back To Top