ВЕЛО РОДЕО НА „ТЕНИС КЛУБ ЕДЕЛВАЙС” И СКИ КЛУБ БАНСКО

 06 август  679

ВЕЛО РОДЕО НА „ТЕНИС КЛУБ ЕДЕЛВАЙС” И СКИ КЛУБ БАНСКО

Сдружение „Тенис Клуб Еделвайс” заедно със Ски Клуб Банско организираха Вело родео.  Мероприятието се проведе на територията на градския парк в гр. Банско и бе подкрепено от РУ Банско и Община Банско. Малките велосипедисти бяха запознати с правилата за движение по пътищата, пътните знаци и каква сигнализация трябва да използват колоездачите.

В градския парк предварително бе подготвено тренировъчно трасе с разположени препятствия, пътни знаци, кръстовища и пешеходни пътеки. Всички колоездачи бяха напътствани и проверявани от служители на РУ Банско.

Съвместно с Вело родеото бе проведена и кампания по проекта „Обичам живота, живея здравословно”. От експертния екип, работещ по проекта, бяха подготвили кратка беседа с информация за вредата от различните видове зависимости и ползата от спорта, здравословното хранене и живота сред природата. В мероприятието взеха участие и много родители, които влязоха в ролите на пешеходци и също подпомагаха малките колоездачи.

Мероприятието се проведе по  проект „Обичам живота, живея здравословно”, който се осъществява по Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл. 10А от Закона за хазарта за 2018 г. на Министерството на младежта и спорта.

 

 

 

 

ДЕЙСТВАЙ – ВЪЗДЕЙСТВАЙ

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ВЪВ ВРЪЗКА С 5 ДЕКЕМВРИ - МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА ДОБРОВОЛЕЦА, КОЙТО СЕ ЧЕСТВА ЗА ПЪРВИ ПЪТ ПРЕЗ 1985 Г. ПО ИНИЦИАТИВА НА ООН, ВИ ПИТАМЕ: ЗАЩО БИХТЕ СТАНАЛИ ДОБРОВОЛЕЦ?

Видео

Вижте още
Back To Top