КОНКУРС ЗА УЧЕНИЧЕСКА РАЗРАБОТКА “НАШЕТО НАСЛЕДСТВО: КЪДЕТО МИНАЛОТО СРЕЩА БЪДЕЩЕТО“

 19 юли  856

КОНКУРС ЗА УЧЕНИЧЕСКА РАЗРАБОТКА “НАШЕТО НАСЛЕДСТВО: КЪДЕТО МИНАЛОТО СРЕЩА БЪДЕЩЕТО“

Център за развитие на човешките ресурси, e-Twinning, съпътстващи дейности Европас, Еврогайдънс и Евродеск, Информационен център „Европа директно“ – София и Европейският потребителски център – България  организират конкурс за ученическа разработка на тема: „Нашето наследство: където миналото среща бъдещето“.

Целта на конкурса е, в отговор на съвременните предизвикателства в Европейския съюз, да дадем възможност на младите хора да изразят своята позиция по темата за ценността на общото европейско културно наследство, както и за възможностите за успешна работа в училище по тази тема. Очакваме разработка, представяща един или повече европейски културни обекта, избрани от ученическия екип и представени като същност, история и живот в настоящето и бъдещето. Изберете този от видовете културно наследство (материално, нематериално, природно, цифрово), който най-много Ви допада и който според Вас играе значима роля в съхраняването на европейските ценности и идентичност.

Материалите за конкурса изпращайте едновременно на e-mail адресите еtwinning@hrdc.bg, direct@europe.bg и info@ecc.bg.

 Краен срок – 6 август 2018 г.

Линк към условията за участие в конкурса може да намерите ТУК

 

Новини

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ОТ КОЯ ГОДИНА ЧЕСТВАМЕ 21 ФЕВРУАРИ КАТО МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА МАЙЧИНИЯ ЕЗИК, ОБЯВЕН ЗА ТАКЪВ ОТ ГЕНЕРАЛНАТА КОНФЕРЕНЦИЯ НА ЮНЕСКО?

Видео

Вижте още
Back To Top