ЗЕЛЕНА ИНИЦИАТИВА НА „ЦЕНТЪР ЗА БЪДЕЩО РАЗВИТИЕ“ - „ЗЕЛЕН ГРАД – ЗЕЛЕН ЖИВОТ“

 16 юли  544

ЗЕЛЕНА ИНИЦИАТИВА НА „ЦЕНТЪР ЗА БЪДЕЩО РАЗВИТИЕ“ - „ЗЕЛЕН ГРАД – ЗЕЛЕН ЖИВОТ“

Младежите от сдружението с нестопанска цел „Център за бъдещо развитие“ с председател г-н Светослав Пашунов, организираха „зелена“ инициатива за засаждане на дръвчета, храсти и цветя в села от Община Ихтиман, по проект „Let's create (Нека сътворим)“.

В инициативата с огромно удоволствие се включиха и местни деца, които с много ентусиазъм приеха работата и вложиха особено старание. Въпреки, че залесяването никак не е лесна работа, това е един добър пример за поощряване на „по-зелен“ начин на живот. Събитието премина с много веселие и забавни закачки.

Проектът „Let's create (Нека сътворим) се осъществява по Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл. 10А от Закона за хазарта за 2018 година на Министерството на младежта и спорта.

ДЕЙСТВАЙ – ВЪЗДЕЙСТВАЙ

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ПРЕЗ КОЯ ГОДИНА 17 МАЙ Е ОБЯВЕН ЗА ДЕН НА БЪЛГАРСКИЯ СПОРТ И ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА РАБОТЕЩИТЕ В СФЕРАТА НА СПОРТА - ПРИЗНАНИЕ ЗА ОГРОМНИТЕ УСИЛИЯ НА СТОТИЦИ БЪЛГАРСКИ СПОРТИСТИ, ТРЕНЬОРИ И ДЕЯТЕЛИ В ОБЛАСТТА НА СПОРТА, ПРОСЛАВЯЛИ ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ?

Видео

Вижте още
Back To Top