ПРОЕКТ „НАШЕТО РАЗЛИЧНО ЛЯТО“ НА СДРУЖЕНИЕ МЛАДЕЖКИ СПОРТНО- ТУРИСТИЧЕСКИ КЛУБ „МОМЧИЛ АДВЕНЧЪР“

 10 юли  575

ПРОЕКТ „НАШЕТО РАЗЛИЧНО ЛЯТО“ НА СДРУЖЕНИЕ МЛАДЕЖКИ СПОРТНО- ТУРИСТИЧЕСКИ КЛУБ „МОМЧИЛ АДВЕНЧЪР“

Сдружение Младежки спортно- туристически клуб „Момчил Адвенчър“ по проект „Нашето различно лято“ до момента е провела, както следва:

  • Дискусионен форум с 20 младежи от с. Момчиловци, общ. Смолян. Ролеви игри за запознаване с различните видове агресия и основните групи зависимости и представяне на алтернативни, полезни и безопасни начини за преодоляване на агресия и зависимости чрез спорт.        
  • Дискусионен форум с 20 младежи от гр. Варна - дискусии и ролеви игри за запознаване с различните видове агресия и основните групи зависимости и представяне на алтернативни, полезни и безопасни начини за преодоляване на агресия и зависимости чрез спорт.  
  • Интерактивни обучения за 20 младежи от гр. Варна, Момчиловци, гр. Смолян и гр. Чепеларе – обучение по планинарство и ориентиране, обучение по катерене и алпинизъм,  планинско колоездене – вело преход, гребане с каяк в тихи води, проверка на придобитите умения чрез участие в интерактивна игра и връчване на сертификат.
  • Провеждане на интерактивни обучения за 20 младежи от гр. Варна, с. Момчиловци, гр. Смолян и гр. Чепеларе – обучения по гмуркане, кайт сърф и уейк борд.

Предстои да бъде реализирано  финално младежко събитие в периода  29.09.-30.09.2018 г. в м. Картола, с. Момчиловци: демонстрации по трекинг и ориентиране, пейнтбол и гребане с каяци в тихи води, провеждане на викторина, планинско колоездене, катерене и алпинизъм, стрелба с лък, музикално парти и връчване на грамоти за всички участници.

Проектът „Нашето различно лято“ се осъществява по Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл. 10А от Закона за хазарта за 2018 година на Министерството на младежта и спорта.

 

ДЕЙСТВАЙ – ВЪЗДЕЙСТВАЙ

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ПРЕЗ КОЯ ГОДИНА СЪВЕТЪТ НА ЕВРОПА С ПОДКРЕПАТА НА ЕС ОБЯВЯВА 26 СЕПТЕМВРИ ЗА ЕВРОПЕЙСКИ ДЕН НА ЕЗИЦИТЕ С ЦЕЛ НАСЪРЧАВАНЕ НА ИЗУЧАВАНЕТО НА ЧУЖДИ ЕЗИЦИ В ЕВРОПА?

Видео

Вижте още
Back To Top