КАМПАНИЯ „ОБИЧАМ ЖИВОТА, ЖИВЕЯ ЗДРАВОСЛОВНО” НА „ТЕНИС КЛУБ ЕДЕЛВАЙС“

 09 юли  686

КАМПАНИЯ „ОБИЧАМ ЖИВОТА, ЖИВЕЯ ЗДРАВОСЛОВНО” НА „ТЕНИС КЛУБ ЕДЕЛВАЙС“

Сдружение „Тенис клуб Еделвайс“ по проект „Обичам живота, живея здравословно“ провежда кампанията „Обичам живота, живея здравословно” по време на станалия вече традиционен концерт „Рок Елешница”.

Бе организиран поход с цел посещение на събитието с помощта и на специализирания екип работещи към проекта. Младежите бяха запознати с различните видове зависимости. Бяха информирани как да се предпазят от тях, влиянието и вредите от различните видове зависимости върху човешкия организъм. Разяснено бе и какви са ползите от спорта, здравословното хранене и движението сред природата. Концертът се проведе с помощта на община Разлог и кметството на с. Елешница. 

Проект „Обичам живота, живея здравословно“ се осъществява по Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл. 10А от Закона за хазарта за 2018 година на Министерството на младежта и спорта - Направление 1, тема „Насърчаване на здравословен начин на живот“.

ДЕЙСТВАЙ – ВЪЗДЕЙСТВАЙ

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ПРЕЗ КОЯ ГОДИНА 17 МАЙ Е ОБЯВЕН ЗА ДЕН НА БЪЛГАРСКИЯ СПОРТ И ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА РАБОТЕЩИТЕ В СФЕРАТА НА СПОРТА - ПРИЗНАНИЕ ЗА ОГРОМНИТЕ УСИЛИЯ НА СТОТИЦИ БЪЛГАРСКИ СПОРТИСТИ, ТРЕНЬОРИ И ДЕЯТЕЛИ В ОБЛАСТТА НА СПОРТА, ПРОСЛАВЯЛИ ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ?

Видео

Вижте още
Back To Top