СТИПЕНДИЯ ''ДОБРОТВОРЧЕСТВО'' 2018 - ЗА МЛАДЕЖИ В ЗАТРУДНЕНО ФИНАНСОВО ПОЛОЖЕНИЕ

 15 август  1140

СТИПЕНДИЯ ''ДОБРОТВОРЧЕСТВО'' 2018 - ЗА МЛАДЕЖИ В ЗАТРУДНЕНО ФИНАНСОВО ПОЛОЖЕНИЕ

След успешното осъществяване на Конкурса Добротворчество през 2015 г. и 2017 г., на които сумарно бяха раздадени над 30 хиляди лева, сдружение Милостив стартира и тази година инициативата в помощ на младежи в материално затруднено материално положение, които имат желание да продължат обучението си във висше учебно заведение. 
Организаторите на конкурса, вярваш, че всички деца имат право на добро образование, което да им даде шанс за достоен живот. Основен критерий за това би трябвало да бъдат техните способности и желание да учат и се развиват, а не финансовото им и социално положение. 

Десетмесечна стипендия по 100 лв. на месец и еднократно изплатени 200 лв. за закупуване на учебниците ще бъдат дарени през октомври 2018 г. на първите класирали се участници от списъка, които са приети (или продължават) да учат висше образование.

15.08.2018 г. - краен срок за изпращане на документите за кандидатстване.

Правилата за участие и повече информация ТУК 

Събития

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ПРЕЗ КОЯ ГОДИНА 17 МАЙ Е ОБЯВЕН ЗА ДЕН НА БЪЛГАРСКИЯ СПОРТ И ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА РАБОТЕЩИТЕ В СФЕРАТА НА СПОРТА - ПРИЗНАНИЕ ЗА ОГРОМНИТЕ УСИЛИЯ НА СТОТИЦИ БЪЛГАРСКИ СПОРТИСТИ, ТРЕНЬОРИ И ДЕЯТЕЛИ В ОБЛАСТТА НА СПОРТА, ПРОСЛАВЯЛИ ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ?

Видео

Вижте още
Back To Top