КОНКУРС ЗА СНИМКИ И ВИДЕО „ЕКОПАРТНЬОР“

 25 май  6000

КОНКУРС ЗА СНИМКИ И ВИДЕО „ЕКОПАРТНЬОР“

По повод Световния ден на околната среда - 5-и юни, "ЕКО ПАРТНЪРС БЪЛГАРИЯ" АД  стартира конкурс за снимки и видео „Екопартньор“.

Може би сте най-загрижени за качеството на въздуха, а може би за чистотата на реките и моретата, тормози Ви как живеят организмите в замърсени почви или ви е омръзнало да виждате разпилени отпадъци навсякъде? 
От състоянието на околната среда зависят нашето здраве и живот, тя е мястото, което обитаваме. 
Покажете ни със снимка или видео как допринасяте за нейното опазване. 

А ние ще оценим вашата отдаденост и загриженост, като наградим най-интересните, оригиналните, най-красивите фотографии и видеа.

  •  Авторите на 12 печеливши снимки и на 3 видеа ще получат парични награди по 100 лв., както и материални подаръци от Еко Партнърс. Снимките ще включим в календара ни за 2019 г., като така повече хора ще могат да видят Вашите творби, които ще ги вдъхновяват всеки ден за екодела.
  •  Ще изберем и още 10 автора на снимки и видеа, които ще оценим за партньорството по достойнство, като им подарим утешителни свежи комплекти с нашето име. 

Изпращайте Вашите произведения до 1-ви юни 2018 г. на имейл: office@ecopartners.bg

На 5-и юни 2018 г.  - Световният ден на околната среда, ще обявим печелившите в нашите сайт и фейсбук страница и ще се свържем с тях на посочените координати.

 Желаем на всички Ви весели екомоменти зад и пред обективите!

За повече информация ТУК 

 

ДЕЙСТВАЙ – ВЪЗДЕЙСТВАЙ

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ПРЕЗ КОЯ ГОДИНА СЪВЕТЪТ НА ЕВРОПА С ПОДКРЕПАТА НА ЕС ОБЯВЯВА 26 СЕПТЕМВРИ ЗА ЕВРОПЕЙСКИ ДЕН НА ЕЗИЦИТЕ С ЦЕЛ НАСЪРЧАВАНЕ НА ИЗУЧАВАНЕТО НА ЧУЖДИ ЕЗИЦИ В ЕВРОПА?

Видео

Вижте още
Back To Top