„ПРОЛЕТЕН БАЗАР НА КНИГАТА 2018“ НА ОТКРИТО. СПЕЦИАЛНАТА ПРОГРАМА ЗА ДЕЦАТА И МЛАДЕЖИТЕ

 23 май  5868

„ПРОЛЕТЕН БАЗАР НА КНИГАТА 2018“ НА ОТКРИТО. СПЕЦИАЛНАТА ПРОГРАМА ЗА ДЕЦАТА И МЛАДЕЖИТЕ

На 29-ти май (вторник) започва най-голямото пролетно книжно изложение у нас – „Пролетният базар на книгата“. Тази година за първи път той ще се проведе на открито в парка пред Национален дворец на културата.

Любимото пролетно събитие и тази година ще предложи на многохилядната си публика вълнуваща разходка сред хиляди книги, представяйки близо 100 български книгоиздатели и книготърговци в парка между булевардите Фритьоф Нансен и Патриарх Евтимий.

В рамките на шестте дни на изложението, на специално изградената за целта сцена, както и на различни места в София, ще се проведат над 40 събития – премиери на книги, четения и срещи с български и чуждестранни автори. На щандовете на издателствата, както и на сцената на културната програма предстоят десетки срещи с автограф с български писатели и поети.

Очаквайте и специалната програма в последните дни на седмицата, насочена основно към детската и младежка аудитория, на нашите партньори от МИНИ АРТ ФЕСТ, с която ще отбележим и Деня на детето.

Работно време на изложението:

29 май - 02 юни, от 10:00 ч. до 20:00 ч.

03 юни, от 10:00 ч. до 19:00 ч.

 „Пролетният базар на книгата" е част от Календара на културните събития на Столична община за 2018 г. и се осъществява с медийното партньорство на БТВ радио, „Джаз ФМ”, „Класик ФМ“, Радио „Енджой”, „Аз чета“, „Първите седем“ и „Мама Нинджа“

 За повече информация ТУК 

Новини

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ПРЕЗ КОЯ ГОДИНА СЪВЕТЪТ НА ЕВРОПА С ПОДКРЕПАТА НА ЕС ОБЯВЯВА 26 СЕПТЕМВРИ ЗА ЕВРОПЕЙСКИ ДЕН НА ЕЗИЦИТЕ С ЦЕЛ НАСЪРЧАВАНЕ НА ИЗУЧАВАНЕТО НА ЧУЖДИ ЕЗИЦИ В ЕВРОПА?

Видео

Вижте още
Back To Top