BG БЪДИ АКТИВЕН ОТПРАВЯ ОТВОРЕНА ПОКАНА ЗА НАБИРАНЕ НА MOVE АГЕНТИ

 09 май  598

BG БЪДИ АКТИВЕН ОТПРАВЯ ОТВОРЕНА ПОКАНА ЗА НАБИРАНЕ НА MOVE АГЕНТИ

Най-голямото  събитие за физическа активност MOVE Week 2018 обявява кампания за набиране на организатори, партньори и доброволци в територията на цяла България

Сдружение „BG Бъди активен“  отправя покана за набиране на MOVE агенти (организатори на събития) за „Седмица на физическата активност и спорта“ – MOVE Week България, която през тази година ще се проведе в периода  28 май – 3 юни. Всяка организация, клуб, училище или мотивиран човек, който има желание да се включи в седмицата, може да се регистрира ТУК.

BG Бъди активен е национален координатор на кампанията NowWeMOVE и MOVE Week, с визията за повече българи да бъдат редовно физически активни. MOVE Week е едно от основните събития в кампанията NowWeMOVE и предлага най-широк спектър от възможности за организиране на събития.

През 2017 година, като част от инициативата MOVE Week, на територията на цялата страна се осъществиха и други инициативи, насочени към промотиране на ползите от редовна физическа активност. По време на MOVE Week жителите на София, Пловдив, Монтана, Поморие, Плевен, Варна, Ямбол, Русе, Добрич, Благоевград, Враца, Бургас, Казанлък, Сливен и много други активно се включиха в десетки обществени събития. Участие взеха и много училища от Дряново, с. Равно поле, Казанлък, София, с. Катунци, Благоевград, с. Съдиево, Банско, Пловдив, Разлог, Ботевград, с. Дунавци, Перник, с. Железино, Гоце Делчев, Бургас, Нови пазар, Сливен, Плевен, Габрово, Своге, Карлово.

Кой може да участва като организатор: всеки клуб, община, организация, училище или мотивиран човек с някакво събитие или презентация.

Какво трябва да предложи: обществени събития, които популяризират ползите да сме физически активни – всякакъв формат.

Как става регистрацията: свържете се с нас на  beactive@bgbeactive.org. Опишете своето събитие в детайли – очаквана дата на събитието/събитията и очакван брой участници, контакти.

По време на MOVE Week ще имате възможност да организирате едно или повече събития, които ще мобилизират вашата общност по един забавен начин. С присъединяването си към MOVE Week  ще изиграете активна роля за повишаване на физическото и социално благополучие, както и ще генерирате положителна реклама за вашата организация, град и общност.

Разгледайте нашия Наръчник за MOVE Агенти 

Тук можете да намерите Идеи за организиране на събития

Ако имате въпроси или нужда от допълнителна информация може да се свържете с нас на телефон:  0876 723 377  и имейл: beactive@bgbeactive.org

За повече информация ТУК 

Новини

Събития

Още събития

Въпрос на месеца

ПРЕЗ КОЯ ГОДИНА 17 МАЙ Е ОБЯВЕН ЗА ДЕН НА БЪЛГАРСКИЯ СПОРТ И ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА РАБОТЕЩИТЕ В СФЕРАТА НА СПОРТА - ПРИЗНАНИЕ ЗА ОГРОМНИТЕ УСИЛИЯ НА СТОТИЦИ БЪЛГАРСКИ СПОРТИСТИ, ТРЕНЬОРИ И ДЕЯТЕЛИ В ОБЛАСТТА НА СПОРТА, ПРОСЛАВЯЛИ ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ?

Видео

Вижте още
Back To Top